bijeli ili crni ajfon??? pitanj samo za muške
  • da li se netko s bijelm ajfonom našao u situaciji da su mu frendi rekli: zgledaš ko p***r?
    mislite da je biijeli rezerviran samo za lijepši spoj? još nisam sreo tipa s white ajfonom...

    gotovo svi apple proizvodi su u bijelom... ili sivom, mislim da se na bijelom vide manje packe... itd
    Post edited by Unknown User at 2009-07-14 22:05:13
  • 78 Komentara sorted by
  • o jebote...

    evo ja znam tri frajera s bijelim iphoneom, nije da ce ti to ista znacit, ne?

    kupi ono sto se tebi svidja, ne drugima
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
  • Pravo musko ni nema mobitel, on se dere s brda na brdo! :mrgreen:
    Vecina Macovaca koje znam ima bijeli iPhone jer to pase uz ostatak Appleovog hardveraja. Kupi onaj koji ti se svidja a razmisli i o promijeni drustva ako su ti frendovi takvi homofobi. :|
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
  • said:

    kupi ono sto se tebi svidja, ne drugima


    Upravo tako.
    A na kraju, i tako ćeš ga obući u neku zaštitnu maskicu ili slično, tako da...
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
  • pravi macovac ima originalni iPhone sa aluminijskim kućištem :ugeek: :ugeek: :ugeek:
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
  • I ti imaš nekakav problem, jednako kao tvoji prijatelji, pogle ti formulacije pitanja.
    Pitanje samo za bjelce, pitanje samo za bogate, pitaje samo za ne židove, pitanje samo za muškarce...

    :evil: :|
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
  • Crni :mrgreen:
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
  • said:

    I ti imaš nekakav problem, jednako kao tvoji prijatelji, pogle ti formulacije pitanja.
    Pitanje samo za bjelce, pitanje samo za bogate, pitaje samo za ne židove, pitanje samo za muškarce...

    :evil: :|



    ja nemam nikakav problem, eto, pitam dal ima tko iskusan pa da veli kaj misli o tome...
    očito ti vidiš probleme koje vide samo pesimisti, ajde nebudi takva pesimistica i gledaj na moj tekst s optimizmom...
    niti sam rekao da IMAM takve frende... pitam jer sam do sada upoznal samo 10 tipova s ajfonom i svi furaju crni i 2 ženske i naravno bijeli :) to je glavni razlog zasto sam otvorio ovu temu :) i eto... javilo se par kolega i reklo da i muški furaju bijele!!!

    Ispričavam se svima koje sam uvrijedio ovom temom, nije mi to bila namjera!
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
  • said:

    pitanje samo za muškarce...
    :evil: :|



    naravno da i ženske mogu napisati svoje mišljenje... ali preferirao sam muško, jer me zanimalo kako muškarci gledaju na to, ipak sam do sad vidio samo crne ajfone u muškim rukama...
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
  • Ja bih isto rađe uzeo bijeli... ali jedina stvar zašto nisam je ta šta kad se na njega stavi IS vidi se nakupina prašine koja se s vremenom ljepi za rubove IS-a, dok se to kod crnoga ne vidi... i žao mi je šta na bijelome nije i prednja strana bijela...
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
  • modni macak ima bijeli iPhone :D
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
  • eto to je jedini razlog zasto treba kupiti crni
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
  • pa bijeli naravno crni je samo verzije za ove ne macovce to ti je isto ko da oces ferrari roze boje - NEMA njegova boja je crvena ko i appleova bijela
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
  • Moja želja je bila bijeli 3G, al nekim čudom su na oglasniku bili skuplji od crnog, pa je i crni bio dobar :D
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
  • Samo crni....Modni Mačak ima bijeli, tako da mi ne pada napamet. :mrgreen:
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
  • said:

    pa bijeli naravno crni je samo verzije za ove ne macovce to ti je isto ko da oces ferrari roze boje - NEMA njegova boja je crvena ko i appleova bijela


    pa ne bih se bas slozio. i apple je vec poprilicno odustao od bijele, jedino sto je ostalo su iphone i entry macbook. zadnji white thing koji sam ja kupio je bio G5 iMac, i ipod video, i tada su poceli sa BLACK IS THE NEW WHITE shemom. slijedio je crni MB, pa MBP, pa iphone classic koji je srebrni. za mene je bijeli iphone malo passe i mislim da ga uzimaju cure i ljudi koji su odnedavno odusevljeni jabukom pa ima je bijeli gadget "something new & cool" osim toga, s obzirom na ekran koji je crni u sleep modu i black UI, bijeli iPhone mi je nekako stilski neujednacen :?
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
  • ja imam bijeli, ali crni mi je puno ljepši. ja sam naručio crnog, ali mi je zabunom došao bijeli i prodavač nije htio mjenjati zato jer sam ga bio otvorio.
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
    iPhone 4 16GB Black, 4.1 JB
    iPhone 3G 16GB White, 4.1 JB+Unlock
    10.6.7 Hackintosh(Asus P7P55D-E, Intel Core i5 760, nVidia GTX 460, 4GB RAM)
  • said:

    kad se na njega stavi IS vidi se nakupina prašine



    što je IS? :?
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
  • said:

    said:

    kad se na njega stavi IS vidi se nakupina prašine



    što je IS? :?

    Invisible shield aka skrin protektor :)
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
  • Ja sam htio kupit bijeli , ali su im ostali samo crni tak da... Neznam bijeli mi je posebniji i nije tako obican,
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
  • ja mislim da će ti ispast pišo ako kupiš bili
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
  • Ja neznam koji da kupim. I jedan i drugi su mi lijepi. Nema drugih boja? :D
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
  • ima drugih boja, samo moraš sam mjenjati masku, osobno mi je crni puno ljepši tj nema efekta prilikom okretanja crno/bijelo nego je samo crno/crno

    crnih ima puno više jer ima puno više 8gb modela, mislim da se niti jedan muškarac nebi bunio da ima 16gb i da je bijeli, a i korisno je kad imaš jednog bijelog drugog crnog manje se zabune dogadjaju
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
  • said:

    pravi macovac ima originalni iPhone sa aluminijskim kućištem :ugeek: :ugeek: :ugeek:



    Tako je! Zato ja imam Classic i nemam ga namjeru mijenjati u skorije vrijeme :D
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
    MacBook Alu, Time Capsule, iPad, iPhone 4
  • Ponosni vlasnik bijelog ajfona...
    ljepši je..a i prikazuje pravi apple look...:P
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
  • Crni je zakon. Imam osjecaj da je bijeli krhkiji i maze se. Inace je dosta losa plastika, a kad se izgrebe i ujde u grebotinu zmazanoca, nema van.
    I tocno da bijela sve vise nije Apple boja. Tu i tamo koji atrikl je bijeli, aluminij prevladava (valjdas u kupili tvornicu glinice u Obrovcu!).
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
  • Ako zbog neceg ne bi kupio bijeli, onda je to zbog pukotina (u koje kao sto je netko rekao jos ulazi prasina pa izgleda iPhone ko da si zemlju kopo s njima).
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
    SMRT VANILIJI, SLOBODA FORUMASIMA!
  • said:

    Ponosni vlasnik bijelog ajfona...
    ljepši je..a i prikazuje pravi apple look...:P



    +1 :twisted: 8-)

    P.S. Jebo vas modni mačak da vas jebo :roll:
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
  • hvala svima na savjetima... stvarno ste me nasmijali, lijepi su mi i crni i bijeli!
    ali necu uzet bijeli jer ga ima modni mačak! i to je to... :lol:
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
  • Nemoj si kupiti iPhone ... kupi si lijek protiv ćelavljenja i namaži se po prsima ... te zapjevaj uz lom čaša :mrgreen:
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
  • Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
  • said:

    Fak, onda prodajem crni i kupujem bijeli...samo da mi pišo ne otpadne :D
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
  • said:

    ja sam ga vidio na špici sa bilim i siguran sam da on nema pišu.
    ma on 100% prati ovaj forum pa nek nam sam kaže
    mačak ima i bili macbook, stalno se slikaje s njim.
    nema većeg promotora applea u našem poznatom polusvijetu
    perforimita molim intervju :mrgreen:
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
  • said:

    said:

    pa bijeli naravno crni je samo verzije za ove ne macovce to ti je isto ko da oces ferrari roze boje - NEMA njegova boja je crvena ko i appleova bijela


    pa ne bih se bas slozio. i apple je vec poprilicno odustao od bijele, jedino sto je ostalo su iphone i entry macbook. zadnji white thing koji sam ja kupio je bio G5 iMac, i ipod video, i tada su poceli sa BLACK IS THE NEW WHITE shemom. slijedio je crni MB, pa MBP, pa iphone classic koji je srebrni. za mene je bijeli iphone malo passe i mislim da ga uzimaju cure i ljudi koji su odnedavno odusevljeni jabukom pa ima je bijeli gadget "something new & cool" osim toga, s obzirom na ekran koji je crni u sleep modu i black UI, bijeli iPhone mi je nekako stilski neujednacen :?

    cist ako cemo onda tako trebo bi bit aluminium al jos uvijek vjerujem da je bijela appleova boja jer nebi onda samo mb crni izbacili tek tako iz ponude i ostavili bijeli, i imac je s prednje strane bijeli - mislim obrub i crni ekran, macbookovi su zbog uni body serije sivi a mac pro i cinema isto sivi dok je timecapsule bijel
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
  • said:

    said:

    ja sam ga vidio na špici sa bilim i siguran sam da on nema pišu.
    ma on 100% prati ovaj forum pa nek nam sam kaže
    mačak ima i bili macbook, stalno se slikaje s njim.
    nema većeg promotora applea u našem poznatom polusvijetu
    perforimita molim intervju :mrgreen:

    naj performitu zvat bit ce to intervju sve samo ne objektivan mackic ce bit dizan u nebesa.hahahaha trebala bi neka muska ruka da ga objektivno intervjuira.hahahahaha
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
  • dajte budem ja ... samo nek se nadje doktor u publici kasnije kad se bude vikalo " doktoraaa trebamo doktoraaa "
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
  • said:

    said:

    i imac je s prednje strane bijeli - mislim obrub i crni ekran, macbookovi su zbog uni body serije sivi a mac pro i cinema isto sivi dok je timecapsule bijel



    iMac je već dvije godine isto aluminijski tako da nije bijeli :)

    I glupo mi je geldat da je neka boja Apple boja. Ako niste primjetili mjenjaju kroz apr godina tu defaultnu boju i sada je boja metala njihova boja, do sada je bila bjela što se tiće računala, iPodi su bili šareni i još uvjek jesu... tako da bijela nije Apple boja više već imaju svega sad :)
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
    Geek by nature, Mac user by choice! [kontin.info] [blog] [posao] [hrana]
  • said:

    pravi macovac ima originalni iPhone sa aluminijskim kućištem :ugeek: :ugeek: :ugeek:


    LOOL!
    Praf prava...

    (u mojem društvu samo pravi apple frikovi imaju iPhone (1. gen) a tatini sinovi i snobovi 3g)
    MOLIM DA NEBI BILO ZABUNE, RADI SE O ŠALI ali slucajno se tako poklopilo u mom društvu!

    said:

    ima drugih boja, samo moraš sam mjenjati masku, osobno mi je crni puno ljepši tj nema efekta prilikom okretanja crno/bijelo nego je samo crno/crno

    crnih ima puno više jer ima puno više 8gb modela, mislim da se niti jedan muškarac nebi bunio da ima 16gb i da je bijeli, a i korisno je kad imaš jednog bijelog drugog crnog manje se zabune dogadjaju


    E tu se slažem, nije mi jasno zašto na bijelome oko ekrana nisu napravili isto bijelo? O tome sam razmišljao puno puta!

    ALI AKO SE MENE PITA, JA BI BIJELI SI UZEO...
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
  • said:

    da li se netko s bijelm ajfonom našao u situaciji da su mu frendi rekli: zgledaš ko p***r?
    mislite da je biijeli rezerviran samo za lijepši spoj? još nisam sreo tipa s white ajfonom...



    omg sta tebe muci...

    al sad ces ostati shokiran... ja sam od par muskih (pravih balkanskih muskih, dlakavih, znojnih i nabildanih kao da nikada iz teretane ne izlaze, znaci pravo, pravo musko) cula kako iphone nije pravi mob za muskarce... da je to igracka koja furaju vecinom cure (i oni cije ime necemo ni izgovoriti ovdje, a pocinje sa "p"!) i da oni to nikada ne bi kupili jer to za njih nije pravi mob.. :o
    ne salim se.... pa mislim da bi ozbiljno trebao razmisliti o nekom drugom mobu... nekom "muskom"... jer omg ne daj boze da das tolike novce i onda te proglase onim sto pocinje sa "p"... :?
    i onda jos gle bruke kad ga budes morao prodavati... huh??
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
  • vi s tim modnim mackom, pa valjda covjek ima i bijelog i crnog, pa da moze kombinirat s odjevnom kombinacijom :D :D :D :D :D
    ja imam crnog 3g-a..htio sam uzet bijeli, al su bijele imale cura, njena sestra i jos dvije frendice, a crnog sami decki, pa reko, moram i ja crnog uzet..:D :D salu na stranu, bijeli je ljepsi, ali kako je izmedju ostalih i ficho naveo, kad se ogrebe, u pukotine udje prljavstina i onda izgleda ko da si ga izmasakriro..tako da, moj savjet..ako uzimas bijeli, kupi i futrolicu i nemoj ga previse po toj bijeloj povrsini bacat, a ako uzimas crni, deri ga ko musko :D :D :D
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
    Jedan potpis.
  • jooj ljudi... Je**** Vas modni macak...
    ŠTO VIŠE PEDERA, TO VIŠE SLOBODNIH CURA :D :D :D
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
  • Ono sto preletom threada nisam vidio da je netko spomenuo je da je crni puno osjetljiviji na packe.
    Svima nam je jasno da po netu (pa i ovom forumu) kolaju price oko crnog kao cvrsce maske, ali ja mislim da nema tu cvrsce/mekse jer se radi o istoj plastici, samo drugoj boji. Razlog tih napuknuca IMHO je jednostavno sto T-mobile ovdje prodaje srot iPhone, mozda refurbished i sto vec ne. Kako je moguce da na dosta iPhone kupljenih u T-mobileu svjetlost propusta kroz kuciste? Ne uplicem ovdje uopce pricu o bojama, vidio sam to i na crnim i na bijelim. To do sada ni na talijanskim, ni americkim ni kanadskim nisam vidio.
    Eto, mojih nekoliko lipa :)
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
  • Ne vjerujem da se na ovakvu kretensku temu nakuca 5 starna postova a kad je nesto pametno bude par replaya i gotovo :roll:
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
  • očito momci vole pederske teme :)
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
  • E al meni nije jasno zasto T-Mobile ne ponudi ruzicasti iPhone??? Mislim kakav im je to branding s crnim i bijelim mobitelima, pih...
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
    SMRT VANILIJI, SLOBODA FORUMASIMA!
  • misliš magenta??!! ficho totalno si OUT!
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
  • Fak, idem se zatvorit u sobu i plakat sa svojom lasicom :(
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
    SMRT VANILIJI, SLOBODA FORUMASIMA!
  • said:

    Ne vjerujem da se na ovakvu kretensku temu nakuca 5 starna postova a kad je nesto pametno bude par replaya i gotovo :roll:



    zasto kretenska? ja bi rekao da je humoristicna tema i to uspiješna, zanimao me stav ljudi za crno / bijeli iphon... dobro sam se nasmijao i saznao nešto novo ;) da modni macak ima oba iphona :D hehe
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
  • Ne vjerujem ja da ima 2. Sigurno ima i jos jednog crnog od 8 GB koji mu pase uz crne kozne hlace.
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
    SMRT VANILIJI, SLOBODA FORUMASIMA!
  • said:

    Ne vjerujem ja da ima 2. Sigurno ima i jos jednog crnog od 8 GB koji mu pase uz crne kozne hlace.




    LOL... a da se odlucis, jel vjerujes ili ne... :D
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
  • Pa mislim da ima 3, kak nisi skuzio? :? Dakle bijeli 16 GB, crni 16 GB i crni 8 GB...
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
    SMRT VANILIJI, SLOBODA FORUMASIMA!
Pokreni novu diskusiju

Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

Top Posters

MacKorisnici (6949)

  • fatossi
  • Shinobi
  • Gabi95
  • jarloni
  • _matija_
  • werfter
  • Phantom_Lord
  • Tomek585
  • markom
  • this charming man
  • barusha
  • maxus
  • bubi
  • iphone5
  • kraguljgoran
  • jose34

Tko je online (0)