Pokreni novu diskusiju

Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

Top Posters

MacKorisnici (6820)

• aktion
  • stanjkof
  • bignjato
  • route00
  • maxus
  • mack666
  • lvudric
  • mafijaš
  • loud_sight
  • ilovric
  • lukav
  • aladin
  • nixaster
  • monotag
  • dardam
  • tetanus

Tko je online (1)

iBluetooth 1.0.8 - Problem ?
  • Skinuo sam iBluetooth 1.0.8 preko Cydia i pokrenem ga i on sam upali bluetooth i preko drugog moobitela krenem da saljem muziku i pise da povezuje , ali nista .. U cemu je problem , dema verzija bluetootha , ima li neki drugi nacin da prebacujem s moba na mob ?
    Post edited by Unknown User at 2009-07-11 16:11:52
  • 11 Komentara sorted by
  • platio app ili crackani ? koji os imas ? ako imas 3.0 trebas posebnu verziju ;)
    sto se tice prebacivanja sa iphone na iphone imas discover app koji ti je free
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
  • hmmm da, meni a i još na dva 3G što sam probao ibluetooth 1.0.8. verzija neradi nikako, uspiješ pronači drugi mob no onda ili neće prebaciti ili se ugasi program :(
  • said:

hmmm da, meni a i još na dva 3G što sam probao ibluetooth 1.0.8. verzija neradi nikako, uspiješ pronači drugi mob no onda ili neće prebaciti ili se ugasi program :(

E ovo se i meni desi , izbaci iz programa .. fw 3.0
  • said:

platio app ili crackani ? koji os imas ? ako imas 3.0 trebas posebnu verziju ;)
    sto se tice prebacivanja sa iphone na iphone imas discover app koji ti je free

Skinuo sam i povezao , al npr kad muziku prebacim preko tog app , onda tu pjesmu samo mogu otvoriti u tom app , ne mogu otvoriti preko iPod , kako da otvaram preko iPod ( u iPod pise muziku mogu skinut s iTunesa ) .... ?
  • skini onaj discover i sve sto sa bluetoothom dobijas u podesi u njemu da ti se downa u folder od discover app-a.
    iz njega mozes playat svu mjuzu, pregledavati hrpu filova itd. zaboravi da ces u ipodu moci slusati mjuzu koju si dobio
    bluetoothom. discover ti je u jednom od foldera /var/mobile/application pronadjes u kojem i tako namjestis u bluetoothu
    pod opcijom save path ! to je jedina solucija za sada, bolje ista nego nista ;)
  • said:

skini onaj discover i sve sto sa bluetoothom dobijas u podesi u njemu da ti se downa u folder od discover app-a.
    iz njega mozes playat svu mjuzu, pregledavati hrpu filova itd. zaboravi da ces u ipodu moci slusati mjuzu koju si dobio
    bluetoothom. discover ti je u jednom od foldera /var/mobile/application pronadjes u kojem i tako namjestis u bluetoothu
    pod opcijom save path ! to je jedina solucija za sada, bolje ista nego nista ;)

Ja ne mogu nista prebacit preko bluetootha , jer kad krene da prebaci onda me izbaci iz programa ..
  • Stavio sam ga iz cydie i normalno radi aplikacija, sve fileove takoder najnormalnije prebacuje...

Pozz
  • postoji li sada bluetooth app da mogu prebacivati slike , muziku preko tog app na svoj iphone i obrnuto ? ( iphone 4 , ios 4.0 )

• Da, zove se iBlue Nova i oko $5 je. Ali vjeruj mi isplati se... Naravno dostupna je samo u cydii.

I f***in HATE vanilla.
    Hackintosh: 2500k @ 3.3GHz, GA-Z68X-UD3H-B3, 4GB G.Skill RAM 1333MHz, WD Green 1 TB, Sony Optiarc
    iPhone 3GS koji je pobjegao iz zatvora, ali jos nije otkljucao lisice.
  • LordShigi said: Da, zove se iBlue Nova i oko $5 je

koliko ja znam, ne radi na iOS4..

Trenutno više ne isprobavam android :)
  • da zadnje sta gledao ne radi...ne kuzim u cem je problem konacno sloze taj bluetoth da radi i onda izade novi ios i opet nista