Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter
Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6492)

• iKenzo
  • iron
  • Pejo
  • jabuka_lover
  • mex2
  • Igor_martic
  • tomislav10
  • Soffoklo
  • bope
  • Tomek585
  • zac189
  • Beast
  • ninja1204
  • luciusorg
  • ellaa
  • switcher7
  • atopuzov
  • IIvor
  • mmike
  • bubi

Tko je online (5)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Problem s iPod-om...
  • Pozdrav ljudi,

suočio sam se s novim nervnim slomom (mislim, 3-4 puta). Naime, nakon što sam upalio svojeg iMaca, od 2 priključena iPoda (s kojih inače reproduciram glazbu), jedan je javio grešku "iTunes cannot read the contents of the iPod..." blabla i "Go to the Summary Tab in Ipod preferences and click Restore to restore this Ipod to factory settings". S obzirom da mi se ovo već 2x dogodilo s iPodom od 30Gb, Iphoneom i Ipodom od 160Gb, te da sam morao ponovo kreirati Playliste s HDD-a, ovaj puta zaista namjeravam izbjeći tu situaciju. Sam iPod (kad se ide na Get Info) javlja da ima ima 6Gb slobodno prostora, odnosno da je cca 140Gb zauzeto, no niti iTunes niti sami uređaj ne prepoznaju nikakav sadržaj. Sami iPod ne prepoznaje niti Playlist, niti Artist i slično... Volio bih kada bi mi netko mogao pomoći, da izbjegnem RESTORE i opetovano kreiranje Playlista. Također imam nekoliko pitanja:
    1) Kako je moguće da iPod sam od sebe obriše sve te Playliste (bez nasilnog fizičkog "otkačivanja" uređaja, što sam zaboravio napomenuti da NISAM učinio nikada bez "eject-iranja") te kako je moguće izbjeći te situacije
    2) Ukoliko mi ne preostaje ništa drugo no RESTORE-ati iPod, kako na brži način ponovo kreirati Playliste (bez ubijajućih New playlist pa onda Drag and Drop opcije).

Nadam se da vas nisam udavio, da znate odgovore/rješenja za moj problem, te se unaprijed ispričavam ako negdje na Forumu postoje odgovori na ova pitanja, ali FAKAT više nemam živaca.

Pozdrav
    Post edited by Dottore at 2010-08-22 21:15:35