Prodajem auto stalak za iPhone. montaža na vakum, vrlo čvrst, mogućnost okretanja za 360°, Fleksibilan zglob za namještanje, Odličan prilikom korištenja navigacije u autu..
bok. ja sam zainteresiran, ali me zanima nekoliko stvari. 1. pretpostavljam da ide i iPod? 2. koliko mu je dugačak vrat? 3. može li se zalijepiti i na kont. ploču, a ne samo na staklo? naime, htio bih da mi dođe dovoljno blizu da ga mogu koristiti dok vozim (mijenjati pjesme i sl.), dakle iPod bi trebao doći negdje do onih ventilatora ispod crvenog gumba, a staklo mi se čini dosta daleko. ako bi na staklo bilo predaleko nalijepiti, onda bih ga nalijepio na kont. ploču, pa ne znam hoće li vakuum uhvatiti. plastika nije ravna nego je kao gušterova koža, onako izbrazdana, ne znam ima li to veze. kupio sam bio onu ljepljivu gumenu podlogu za držat mobitel i sl. u autu, ali ju nisam uspio zalijepiti, nije se uhvatila. evo fotke kont. ploče: http://i50.tinypic.com/2vtps40.jpg
Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
da i meni se čini da nebi baš dobro uhvatilo. a kolika je dužina nisača? trebalo bi mi cca 25 cm da mi dođe dovoljno blizu da mogu u vožnji po njemu prčkati. još ću provjerit točno...
Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00