Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6492)

• catus69
  • aladin
  • jabuka_lover
  • ozzbozz
  • tonixxx16
  • werfter
  • skorpyon
  • ivaninho
  • dkrt
  • flixoni
  • nunu
  • elviszd
  • micro
  • ivicac1
  • TomTom
  • Dalmit
  • iVar
  • kinsif
  • X Sync
  • Rissien

Tko je online (5)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Malo zanimljivosti - 3rd gen ipod touch
  • Vidim da se na forumu prica samo o iphoneu, no ako nekoga zanima novi pod touch, evo malo info:

http://www.wired.com/epicenter/2009/07/ ... ne-source/

Najzanimljiviji dio je ovaj sa skypeom.
    Post edited by Dottore at 2010-08-22 21:18:13
  • 5 Komentara sorted by
  • Nista pametno niti novo u clanku. Opce poznata stvar je da u devetom mjesecu stize novi iPod touch (zajedno s osvjezenjem ostalih iPoda il barem nano-a) i logicno je da ce imat kameru i mikrofon ;)

Samo se nadam da ce cijene ostat iste, pa uzimam odma jednog za development :)
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
  • Prica se da ce cijena biti ista (ako ne i ici dolje). Minimalni model bi trebao biti 16 GB ovog puta, a uveli bi i novi od 64 GB.
  • 64Gb?

cemu? osim za preseravanje pred drustvom.. osim da ima HDMI port na sebi pa da preko njega pustam HD filmove na telku...
  • "Gabre" said:
    64Gb?

cemu? osim za preseravanje pred drustvom..

čemu? zašto pas liže jajca? zato jer može :D :D

šalu na stranu, uzmi mene koji imam 20ak video podcastova koje pratim ( cca 20 GB mjesečno) + 10 ak GB muzike za trčanje + tu i tamo koju seriju i još sam poprilično ležeran sa tim od nekih, neki vuku sa sobom komadine video materijala jer im je to najlakši način za prezentirati nekome nešto.
    Ne volim ovaj pristup koji imaš ... gle meni ne treba i to se zato nebi trebalo raditi jer je sve ostalo preseravanje... mkay

Identičan scenarij se tu na forumu odvijao kada su izbacili 4GB model iPhonea iz prodaje i uveli 16 GB, kome treba 16 GB to je preseravanje - isti lineup pitanja/odgovora
  • "Gabre" said:
    64Gb?

cemu? osim za preseravanje pred drustvom.. osim da ima HDMI port na sebi pa da preko njega pustam HD filmove na telku...

Previse ti je? Kupi manji model il ga nemoj uopce kupovat. 64 GB na iPod touchu sigurno vrijedi vise nego 160 GB na iPod Classicu ;)

To je ko da ja kazem da se ljudi s terabajtnim diskovima preseravaju jer je meni 120 GB dosta. Ako znaju cime to napunit i zele to platit, nek uzivaju.