Jebemu ficho, znao sam da cu diplomirat prije nego ovo izadje :/ Imam jos xicu do kraja miseca, nadam se da cu uspit isprobat betu :)
2.0 beta prijava je otvorena.
Server je vec upgradean na 2.0 tako da bi se vama s prvom razinom prava trebao prikazivati tocan mjesecni limit i u postojecoj verziji.
Znam da mi je pre dugo trebalo za obecane updateove, ali nadoknati cu to ;)
I ja sam taman diplomira :D Al neka nacu ja neku Xicu ;)
"torik" said:Iz ovoga sto vidim mogu reci da je dizajn ludnicasviđa mi se
"ficho" said:AppStore od nedavno prima i Visu Electron, a to svatko moze imat ako vec nema, tako da...
"Aerendyl" said:[quote="ficho"]AppStore od nedavno prima i Visu Electron, a to svatko moze imat ako vec nema, tako da...
"gorila11" said:Evo samo da se javim da mi se više ne ruši app u 9. misecu jer mi vise nije saldo u minusu, a sto se tice ne ucitavanja slike i meni je tako, no to je zapravo pozitivno jer mi učitava sliku čak norisa
"ficho" said:Dobio sam u meduremenu posao i imao jos puno obaveza, tako da je iXica malo stavljena u 4. plan, al bit ce i taj update uskoro™
i ja vjerujem da je iXica puno kvalitetnija i korisnija aplikacija od TV Rasporeda
P.S. domaci tv raspored se tolko mijenja da app cesto moze bit totalno beskoristan