Pokreni novu diskusiju

Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

Top Posters

MacKorisnici (6820)

• luciusorg
  • ivan_cis
  • macaksb
  • applemanija
  • penac
  • kvaju
  • mican
  • adriaguide
  • poka
  • neo091
  • SkiSan
  • JiXaW
  • kikash
  • nizg
  • vjeko
  • Dariobo

Tko je online (0)

full screen web browser
  • ok,

da li znate ili mozete preporuciti zamjenu za safari, ili neki addon koji bi mi kad surfam na iphoneu prebacio u fullscreen, to jest, da nemam status bar, ono dolje bookmarks itd itd..

znaci da mi je web stranica preko cijelog ekrana, eventualno da postoji neka mala tipkica u kutu gdje bih kad stisnem dobio gore navedene skrivene komande...

probao sam 2, 3 nekakva, ali bilo bi najbolje da postoji neki addon za postojeci safari...

tnx
    Post edited by Unknown User at 2009-08-03 05:03:54
  • 13 Komentara sorted by
  • Koliko znam takvo što ne postoji ( addon).
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
  • Imaš Multi-Full Web Browser u AppStore-u
  • ako ti je iphone jailbreakan u cydiji imaš myfox, ja ga koristim i super je
    iPhone 4 16GB Black, 4.1 JB
    iPhone 3G 16GB White, 4.1 JB+Unlock
    10.6.7 Hackintosh(Asus P7P55D-E, Intel Core i5 760, nVidia GTX 460, 4GB RAM)
  • probao sam multi full web browser, i spor je, kontrole su nezgodne, upisivanje linkova je koma....

ima jedan: perfect full web browser, ali ga ne mogu nigdje naci...

pogledat cu ovo za myfox...

cudi me da vas ne smeta safari i nemogucnost full screena, pa 30% ekrana mi je non stop pokriveno...
  • said:

probao sam multi full web browser, i spor je, kontrole su nezgodne, upisivanje linkova je koma....
    ima jedan: perfect full web browser, ali ga ne mogu nigdje naci...

Imas ga na AppStore-u,0.99$
  • probao sam ih par i za sad mi dosta odgovara oceanus. 2 dolara kosta i nudi dosta korisnih djidjabaja sa strane.
    mislim da sad ima novo ime u appstoru Perfect Web Browser
  • said:

cudi me da vas ne smeta safari i nemogucnost full screena, pa 30% ekrana mi je non stop pokriveno...

Pa ko je reko da nas ne smeta? Al ne znam di si izvuko 30%, stalno je pokriveno 13,33% (20 px status bar + 44 px donji toolbar = 64 i to podjelis sa 480 px sto je visina ekrana i pomnozis sa 100 %). Al meni ne bi odgovaralo da se makne status bar, samo bi htio da se makne ovaj ruzni toolbar na dnu, i to potpuno. Back/forward/bookmarks gumbi se lako prebace na vrh di je address bar, a mijenjanje tabova se moze napravit povlacenjem 3 prsta lijevo/desno. I vidis si cijelo vrijeme signal, sat i stanje baterije :)
    SMRT VANILIJI, SLOBODA FORUMASIMA!
  • Evo oceanus zasada radi solidno, jedino mi tipkanje o e poruke ide sporo, sa zqdrskom i trzanjem
    mi slova prihvaca
  • malo rama predpostavljam, pogledaj u proces u sb settignsu sto ti je sve upaljeno, ugasi ono sto trenutno ne koristis napr. mail app i stistni free up memory
  • da malo osvježim temu, da li ste pronašli neko novije rješenje za full screen browsanje?

ja koristim perfect browser i ok je, no ne škodi pitati :P

• iCab ima opciju full screen.

iCab

Post edited by triska at 2010-11-19 11:28:40
    MacMini : iPad : iPhone
  • Od svih browsera koje sam probao na ajfonu, safari ipak rula. Stoga je najbolje rješenje: FullScreen for Safari iz cydie. Podržava i multitouch mijenjanje tabova. Safari kakav bi trebao biti :)

Post edited by rak21 at 2010-11-19 11:15:38
    Trenutno više ne isprobavam android :)
  • Uf probajte Atomic Web browser predobar je i puuuuuno brzi od safarija