"msantic" said:http://twitter.com/NNGglobal
3 versions of iGO My way 2009 available for iPhone: North America, Full Europe, Western Europe
iGO My way 2009 - Europe Edition - 120 USD
"aramic" said:Čestitam
Konačno su shvatili da nam je za informiranje bitniji ovakav sajt nego reklame i korporativna "priopćenja".
Jedva čekam članak.
LP
"stanislav" said:Jel negdje ima za vidjeti kartu od iGO-a da malo pogledam prije kupnje. Dal je netko uspoređivao karte Navigona i iGOa, koje su bolje, negdje sam pročitao zvanični podatak da je Hrvatska pokrivena sa 60% u iGO-u. Ako je to točno, a danas sam to našao pa šaljem link
https://www.naviextras.com/shop/portal/ ... 100&area=2
Onda nemam na što trošiti novce, već se i dalje držati GArminove Adriaroute na posebnom uređaju.
"pero" said:Malo su pretjerali sa cijenama tih aplikacija. Imam navigon legalnu verziju (kupljen prije nedavnog poskupljenja) i mislim da necu iGO za sada kupovati.
Ono sto zamjeram Navigonu (a izgleda da iGO to ima rješeno) je nepostojanje karata za Srbiju, nedavno bio tamo poslovno i Navigon mi nije bio od velike koristi u vožnji po BG.
Samo radi toga me pali taj iGO ali ako dam još preko 100 USD za njega, onda sam mogao kupiti i Garmin po cijeni te dvije aplikacije.
"Luka" said:[quote="pero"]Malo su pretjerali sa cijenama tih aplikacija. Imam navigon legalnu verziju (kupljen prije nedavnog poskupljenja) i mislim da necu iGO za sada kupovati.
Ono sto zamjeram Navigonu (a izgleda da iGO to ima rješeno) je nepostojanje karata za Srbiju, nedavno bio tamo poslovno i Navigon mi nije bio od velike koristi u vožnji po BG.
Samo radi toga me pali taj iGO ali ako dam još preko 100 USD za njega, onda sam mogao kupiti i Garmin po cijeni te dvije aplikacije.
"zdenis" said:Može li netko i meni cimnuti link na PM za IGO....naravno ne putem iTunesa
"ficho" said:Moze meni isto link s lokacijom A6 4.2 Quattro koji ima kljuc u bravi?
"dule" said:Zao mi je sto ne pokazuje i trenutnu brzinu
"Purger155" said:kakav je zaključak na kraju? da kupujem to, navigon ili čekam tomtom?
"Busha" said:Ako ti se slabo cuje i sa Boostom ukljucenim onda upali da te navigira negdje i ZA VRIJEME price sto zenska melje ti stisci ovo za pojacavanje i tako pojacas. Inace nema negdje u meniju da se pojaca nego tako samo kad ona krene nesta govorit ti pojacavaj na tipke sa strane. I onda je dosta jak zvuk.
Pozz
"Busha" said:@bpodnar: ja nisam nasao drugi nacin za pojacavanje ali kad jednom naredim vise ne diram i meni nisu tipke naopako koliko sam skuzio ?? I ne smeta mi sto je tako pojacavanje - tako da pojacavam dok mi navigira jer si mogu naredit koja mi glasnoca pase, mogu ga tih 20 sek drzat u ruci.
I danas sam ga opet upregao iz fore da me dovede od Peveca na Zitnjaku do Sesveta po nekim ulicicama i preko Branimirove i odradio je to iznenadjujuce tocno i brzo, ja sam PREPREzadovoljan sa navigacijom, TomTom ne moze imat bolje karte sigurno, jedino ako bude imao vise nekih opcija ako nekom treba. Kad se sjetim da je NAvigon hvatao GPS signal doslovno svaki 5-ti puta i da nema puno gradova cak ni glavne ulice, onda vidim koliko je ovo ustvari savrseno. Jer je i na standalone navigacijama iGO x puta bolje rjesenje nego TomTom, on je vise za Amere, tako vele na GPS forumima.
"bpodnar" said:Evo nakon nekoliko dana pokušao sam pokrenuti iGo i neće. Pojavi se uvodna slika i samo izađe van. Probao sam restore i JB nanovo, pa onda odma stavit iGo, no bez promjene, ponavlja se ista situacija. Jel imao netko sličnu situaciju?