ficho
7549
Luka
6831
Darko Kontin
4265 [1. Iako redsn0w 0.8 za sada prepoznaje 3.0 firmware, potrebna je instalacija navedenog firmwarea, no na kraju, Vaš Iphone biti će updejtan na najnoviju verziju firmwarea (3.0.1).
Kao prvo pozdrav svima na forumu,novi sam pa vas molim da mi oprostite na neznanju,zahvaljujuci Aerendyl-u,ja sam uspjesno napravio jailbreak i unlock na svom iphonu 3gs 16gb,za sada sve radi odlicno,jedino mi se cini da baterija krace traje. Neznam dali je mozda krivac winterboard,posto sam ubacio pozadinu na iphon. Ah,da zanima me na koji nacin da ubacim icy preko cydije,ako tko zna nek mi pomogne. Veliki pozz iz Pakraca i thank,s
Kao prvo pozdrav svima na forumu,novi sam pa vas molim da mi oprostite na neznanju,zahvaljujuci Aerendyl-u,ja sam uspjesno napravio jailbreak i unlock na svom iphonu 3gs 16gb,za sada sve radi odlicno,jedino mi se cini da baterija krace traje. Neznam dali je mozda krivac winterboard,posto sam ubacio pozadinu na iphon. Ah,da zanima me na koji nacin da ubacim icy preko cydije,ako tko zna nek mi pomogne. Veliki pozz iz Pakraca i thank,s
http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=3469
Pitanja -
- da li nakon jailbreaka moram ponovno instalirati novu verziju OS-a, odnosno da li -upgrejdovi rade... npr. jailbrake na 3.0.0, pa upgrade an 3.0.1.
- na koji način vratim mob u početno stanje - tj. da ga ponovno zaključam.
tnx.
Jel moze netko napisat postupak za 3.0.1. Jailbreak za windowse....
Imam Jailbrake-an 3G i otkljucan sa ultrasn0w ( OS 3.0 ). Jel dovoljno samo napraviti update na 3.0.1. ili moram sve ponovno raditi i izgubiti instalirane aplikacije i postavke ( mislim na one iz Cydia ). Sto sve treba ponovno na ruke instalirati???
decko, moze pomoc. jailbreakao sam iphone u kad odem u cyndiu, manage, sources i kad pokusam addati repo666.ultrasn0w.com mi javi da "Did not Finde Repository". sve u svemu, nece mi naci source.
aj plz pomoc, stvarno hocu to rijesiti, sad mi je dosao iPhone.
traje li baterija onda kraće ili ne nakon jb ...?
Trenutno za 3.0.1 firmware Purplera1n nažalost neradi. Također pošto on samo služi za JB 3GS-a njega ćemo izostaviti iz ovoga tutoriala.
Imam jedno malo pitanje u vezi jailbrakea.
naime, upgradea san iphone 3g na 3.0.1 verziju, skinija 3.0 ipsw, i redsnow0.8 i sve radija kako pise, znaci power button, pa home, pa pusti power...itd...itd...
no onda iskoci od windowsa poruka da trazi dfu drivere...i tako ostane...(vjerojatno zauvik, al neam vremena provjeriti)
sta sad da radim,... trazija san dfu drivere po googleu, ali i nema bas puno koristi...
ajd...eto pitanje..
Pozdrav za sve i prvi se put javljam.Citam po forumima o jailbreak iphona al mi nije nesto jasno ..Imam 3g s kupljen u francuskoj ciju mrezu i koristim i zanima me dal ja mogu samo da instaliram cydia tj. jailbreakujem a da nemoram da otkljucavam jer meni treba samo da imam programe i flash i jos nesto moral li da se restor napravi prije jailbreaka ili se moze samo da instalira da ne gubim sve aplikacije..