ficho
7549
Luka
6831
Darko Kontin
4265 Ma i dev team radi na unlocku (veli MN), a to je po meni bitnije, jer ovaj geohotov blackra1n je dosta traljav, ako takav bude unlock, bolje da ga nema.
Pa čisto iz postova ljudi po forumima, ima ih poveći broj kojima ne radi.
za 3.0.1 znam da funkcionira, a 3.1.2 je tek neki dan izašlo otključavanje tako da sigurno je sigurno
Napravila am JB i unlock,ali kad stavim karticu nema mreže.......ništa.
![]()
![]()
Šta da napravim?Upomoć
Evo ga, da ponovimo u slučaju da netko još nije vidio, stigao je unlock za iPhone sa 3.1.2 Firmware-om baseband 05.11.07, dugoočekivani!
Dakle, stvar sam isprobao, imam iPhone 3G sa 3.1.2 Firmwareom i basebandom 05.11.07
Do sada je bilo moguće samo napraviti Jailbreak sa blackra1n-om, ali nije bio moguć Unlock na sve mreže, pa ste bili ograničeni samo na jednog operatera (u mom slučaju je to bio t-mobile), ali konačno je izašao update za blackra1n, koji sa sobom nosi i otključavanje aparata na bilokoju mrežu.
Jučer sam isprobao stvar i stvar radi, sada u iPhoneu koristim VIP SIM karticu i radi najnormalnije.
Da napomenem, za one koji još nisu isprobali blackra1n; nekada nećete uspjeti napraviti Jailbreak iz prve, ponekada program jednostavno zašteka i smrzne se, ali to nije problem, jednostavno ponovite postupak dok ne uspije.
Ja sam do sada na iPhoneu 3G 3.1.2 Jailbreak sa blackra1n-om radio nekih 5 puta, i dva puta mi je sve prošlo isprve i bez problema, a na tri Jailbreaka sam morao ponoviti postupak nekada čak i po 3-4 puta dok nije upalilo.
Dakle, ako ne uspije iz prve, ne očajavajte, nego ajmo ispočetka!![]()
Detaljna uputstva i linkove imate na ovoj stranici;
http://www.redmondpie.com/jailbreak-iph ... 3-9140079/
Evo ga, da ponovimo u slučaju da netko još nije vidio, stigao je unlock za iPhone sa 3.1.2 Firmware-om baseband 05.11.07, dugoočekivani!
Dakle, stvar sam isprobao, imam iPhone 3G sa 3.1.2 Firmwareom i basebandom 05.11.07
Do sada je bilo moguće samo napraviti Jailbreak sa blackra1n-om, ali nije bio moguć Unlock na sve mreže, pa ste bili ograničeni samo na jednog operatera (u mom slučaju je to bio t-mobile), ali konačno je izašao update za blackra1n, koji sa sobom nosi i otključavanje aparata na bilokoju mrežu.
Jučer sam isprobao stvar i stvar radi, sada u iPhoneu koristim VIP SIM karticu i radi najnormalnije.
Da napomenem, za one koji još nisu isprobali blackra1n; nekada nećete uspjeti napraviti Jailbreak iz prve, ponekada program jednostavno zašteka i smrzne se, ali to nije problem, jednostavno ponovite postupak dok ne uspije.
Ja sam do sada na iPhoneu 3G 3.1.2 Jailbreak sa blackra1n-om radio nekih 5 puta, i dva puta mi je sve prošlo isprve i bez problema, a na tri Jailbreaka sam morao ponoviti postupak nekada čak i po 3-4 puta dok nije upalilo.
Proćitao sam dosta tema o iphoneu ali sam ipak malo u nedoumici što je najbolje napraviti,imam ,3gs 32 gb t-mobile zaključan,sa 3.0.1.serijski broj xx932 ,modem fw 04.26.08 pošto imam i vip karticu valjalo bi ga osim jb i otključati ,naime ako ga dignem na 3.1.2 ,jel ga mogu otključati pošto sam ga sa blackra1n jailbrekao ,i dali će uvjek nakon gašenja biti potreban spoj na jailbrek da ga mogu upaliti.Uglavnom molim preporuku što je najbolje za mene pošto mob još nije diran,samo sam se prijavio na itunes.pozz