Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6492)

• radikaldub
  • tomislav10
  • JagicNikola
  • OpiumTea
  • CooL
  • aladin
  • lvudric
  • Wiseguy
  • Vedegoo
  • asafa972
  • zorkajovanovic
  • gsustek
  • kizo1712
  • frosty89
  • Beast
  • maxus
  • iBoki
  • Artiss
  • Nick
  • iVlad

Tko je online (7)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Izgleda da je Apple ipak popustio...
  • ...pa tako od danas nudi i matte display za cijelu MBP liniju, a ne samo za 17" model: http://www.appleinsider.com/articles/09 ... k_pro.html

Ovo je jedan od onih rijetkih trenutaka kada Apple priznaje da je bio u krivu :D
    Post edited by Unknown User at 2009-08-12 19:38:06
  • 5 Komentara sorted by
  • malo se oni previse prave pametni s obzirom da su firma koja ovisi o svojim korisnicima, i trebala bi da im se prilagodi a ne da ide glavom u zid... u svakom slucaju dobar potez
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
    MacBook Pro 15'' 2.4, iPhone 4 16GB
  • Ja moram priznati da ne razumijem to sa mat ekranima. Stavio sam jedan do drugog mat i glossy laptop i to se ne može mjeriti, posebno na otvorenom. Glossy je toliko bolji da je to strašno, a to kažu i svi koji su ih gledali jednog pored drugog.

Sad, mogu razumijeti da postoje ljudi koji iz nekog razloga ne mogu gledati u glossy ekran, ali takvih ima ih vrlo malo i većina korisnika koji traže mat zapravo ih nikad nisu vidjeli jednog pored drugog.

Svejedno, dobro je da je Apple ponudio izbor.
    Admin
  • kod mene upravo suprotno sve je kul dok ne usija sunce... po dnevnom svjetlu nema teoretske sanse da se ista vidi... ko ogledalo :P
    MacBook Pro 15'' 2.4, iPhone 4 16GB
  • Stavi ga u istim uvjetima uz mat ekran. Da se kladimo da se ni na matu neće ništa vidjeti?
    Admin
  • ja iman naviku u dvoriste ispri kuce sist popit kavu i procitat vijesti...pokriveno je nekakvon lozon, u hladu je, kad je prijatelj donija unibody, stvarno se primijetila razlika izmedju njegovog glossy i ekarana na mom mbp starije generacije, mat se puno bolje vidi, prije san ima macbook ali mi se cini da je i on u tim uvjetima manje reflektira od ovih staklenih