Ovo mi se stalno pojavljuje u smeću. Ispraznim, ali se ponovo pojavi za neko vrijeme. Kad hoću iz smeća staviti na desktop, i otvoriti da vidim što je, nestane u dimu. Inače piše da ima 0 kb. Ideja?
Post edited by Unknown User at 2009-08-24 23:57:55
probaj ovo, sudo rm -rf ~/.Trash nakon toga mislim da trazi tvoj admin pass, neces vidjeti prozor, al samo ukucaj to je jedno od rjesenja
drugo, frendica mi imala isti prob na ibooku, ne znam sta je tocno bilo, al napravio sam jos jedan user account, prebacio taj file iz trasha na desktop od tog novog usera, i onda izbrisao cijeli account, to je rijesilo problem
trece, ako imas instalirane windowse, bilo dual boot, vmware, ili parallels, obicno se to zna desiti ako ti ostane nesto u windowsima u smecu, pa ga registrira pod mac os
cetvrto, probaj repair permissions windows paricije (ako imas dual boot), u disk utility, isto tako probaj dignut windowse (ako ih imas), i napravi scan disk
eto, nadam se da ce barem nesto pomoci od ovoga, javi kako je proslo, pozz
Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
Ništa nije uspjelo. Zanimljivo je to da je Date Created 1904,siječnja 01,01:00 isto tako i Date Modified; Size zero KB; Kind Alias. Smeća u Win (bot comp) nema, na komp spajam samo touch ipod. Vanjski hard je WD My Book 1 TB spojen fire wireom i radi odlično. Zahvalan za druge prijedloge. Možda ode s SL?!
Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00