nakon zadnjih updatea MB mi se ne budi iz sleep moda. Moram skinuti struju i izvaditi bateriju te se onda prisilno restarta odnosno ugasi. Kad vratim struju pri paljenju daje info da se sistem restartao.
Ima ko kakvu ideju kako da ovo rijesim.
Hvala
Post edited by Unknown User at 2009-08-19 12:57:10
Eh nema promjene, resetirao sam PMU i PRAM i nema pomoci. Kada dignem ekrai comp izidje iz sleep moda ( sleep led prestane svjetliti) ali ekran se ne pali. Dali netko ima ideju sta dalje napraviti. Takodjer sam napravio Disc Verification and Repair i Disc permission repair. Inace kad je comp upaljen normalno radi.
Savjet molim
Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
sve resete sam probal i nis. Comp normalno radi osim sleep opcije. Probao sam staviti ga u sleep bez zatvaranja ekrana ali opet ga nisam uspio probudit ili dobit sliku
Nije velik problem ali me bas zulja.
Itekako je velik problem, al ja nemam vise ideja, sorry Imao sam takav problem ak ose ne varam na 10.5.6 (il .7 ne sjecam se vise), al nije svaki put zaglavio u sleepu nego samo ponekad i problem je nestao sljedecim updateom.
Da tako se i meni cini mislim da nista dok ne reinstaliram OS, malo sam ljen jer planiram staviti snow leopard kad izadje tako da se nadam da s tim upgrade-om i ova greska nestane, jer sam iscrpio sve ideje i poslusao sve savjete sta napraviti.
Nadam se da ce snjesko ovo popraviti, zivi bili pa vidili za mjesec dana.