ficho
7549
Luka
6831
Darko Kontin
4265 http://mackorisnik.com/forum/viewtopic.php?f=8&t=7653 Meni je pomoglo
imam iphone 3gs unlockan i jailbreakan verzija 4.1 i nemogu se spojit na net... probo sam i gprs0 i data i nista... svaki put mi pise kad preko safaria odem na net safari nije mogao otvorit stranicu jer se nije mogao spojit na internet
Već kada smo na ovoj temi, da ne otvaram novu, možete li mi reći što i kako je najbolje napraviti, kada netko ima Vip.me, a treba nešto povoljno za internet, znaći neće tu biti srfanja, gledanja YouTube-a, itd. čisto ono za Whatsapp, za pregled mailova itd.m šta je najbolje napraviti i uzeti?
Ima li neka opcija kao kod T-Mobilea, da pošalješ poruku, oni ti skinu 20 Kuna i imaš mjesec dana, ne znam, 30 ili 50 MB srfanja?
Hvala
imas surf pakete posaljes porukom na 792 SURFS (15 kn- 50 mb) SURFL (30 kn- 200 mb)
HVALA! ;)
Koliko inaće košta ako se "upališ" SURF pakete?
Npr. da se samo ubace APN postavke i da krene sa korištenjem neta? Mislim da je u T-Mobileu 1Mb=1kn
APN: gprs0.vipnet.hr ili data.vip.hr nekosta nista sto upises al je dosta skup 1mb ako nemas upaljen surf paket.... upalis npr. SURFS i imas 50mb za 15 kn
Spoji iPhone na iTunese i ponudit ce ti update carrier settingsa, Vip je od sad sluzbeni iPhone carrier i ima postavke direktno iz iTunesa :) Sa sljedecom verzijom softvera ce valjda dolazit ugradene...
Hvala. Problem je sto je 3G JB i otkljucan, pa ga vise neću upgradeati, a i to je T-Mobile iPhone, pa ne znam, mislim da će mi on (ako bude) upgradeo carrier postavke, da će to biti od T-Mobilea, zar ne?
Ma nije mi problem unijeti APN postavke ručno, samo me zanima koju tarifu, neku povoljnu.
Zasto bi ti skinuo postavke za T-Mobile? O_o pa skinut ce za aktivnu mrezu i nema to veze s jb ni unlockom.
Ma to znam, nego mislio sam da ga kasnije necu update (updateati sofver) jer je sada JB i unlock, pa da to ne zeznem, odnosno neda mi se ponovo s tim zezati, raditi JB i unlock. Osoba koja koristi taj 3G, mislim da vise od ovoga neće zahtijevati, a sto se automatskog carrier updatea, tj. Da ce updateat carrier koji trenutno koristis, to nisam znao. ;)
Nakon šta mi sam updateao carrier settingse mi ne zeli na net. Evo kako mi sada izgleda kad idem na cellular data network:
http://i54.tinypic.com/fyfyah.png
U čemu je problem? Imam data paket od 200mb.
EDIT: Riješeno...
Pa i tako ide najnormalnije na net, zar ne? APN je dobar i točan. ili?
Nakon šta sam ga promijenio u gprs0.vipnet.hr mi je normalno krenuo na internet! :D
Da, ne znam zasto su s ovim ipcc-om stavili stari apn koji sad samo data tarife koriste... Al bar su ostavili mogucnost mijenjanja :/
Meni radi normalno sa data.vip.hr, zvao sam SZK i rekli su da možemo koristiti oba.
Ne znam bas, meni ne radi vise, iako je nekoliko mjeseci nakon sto sam presao sa stare tarife na sve za mene radilo O_o