Pokreni novu diskusiju

Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

Top Posters

MacKorisnici (6820)

• neo123
  • _K1_K1_
  • ivanos2
  • zaki23
  • elvis_zd
  • vjeko
  • giove
  • igrali
  • MarioMoltisanti
  • selma
  • chofizg
  • ssapa
  • Razor
  • Igor_martic
  • gsustek
  • ivanna_t

Tko je online (1)

Vip internet postavke
  • Aktivirao sam Vipovu opciju SURF20 ali mi nije valjalo i zvao sam SZK i rekli su mi da moram u nijet rucno postavke pa da bi bilo dobro da nazovem sa drugog telefona,trenutno nemam nijedog pri ruci i necu imati do kasno veceras pa me zanjima ako netko zna sto trebam unijet i gdje.....

Hvala
    Post edited by Unknown User at 2010-01-19 17:54:05
  • 22 Komentara sorted by
  • viewtopic.php?f=8&t=7653 Meni je pomoglo
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
  • said:

ovdje nis ne razumjejm sto tebam unijet oba tethring?
  • rijeseno,jako jednostavno ude se postavke-opcenito-mreza-mobilna podatkovna mreza i onda se unese u APN sto treba za vip je gprs0.vipnet.hr
  • Hvala, sad si usput i meni pomogao jer bas to trbam. ;)
  • Prvo pozdrav svima!
    Uzeo sam iphone 3gs u t-mobileu, jailbreakao ga i unlockao i sad koristim vip karticu. Prvo sam mislio da mi nece trebati nikakva podatkovna tarifa nego da cu ga samo wi-fi koristiti pa sam bio instaliao onaj fakeAPN. Kasnije sam skuzio da ce mi ipak trebati podatkovna tarifa i za pocetak uzeo onu od 50mb koja kosta 15kn i stavio sbsetting aplikaciju i pomocu nje iskljucio fakeAPN. Pod apn server sam stavio gprs0.vip.hr (login i pass 38591) i ne radi. Probao sam i sa data.vip.hr i isto ne radi. 3g i edge mi upaljeni, mobitel svaki put nakon promjene postavki resetirao. Ima tko rjesenje? Bio bih vrlo zahvalan :)
  • login i pass se ne upisuje
  • Probao i to i nista :/ Ali nekim cudom proradi kad umjesto gprs0.vip.hr stavim gprs0.vipnet.hr... Pozdrav od mene debila! :D I hvala! ;)
  • imam iphone 3gs unlockan i jailbreakan verzija 4.1 i nemogu se spojit na net... probo sam i gprs0 i data i nista... svaki put mi pise kad preko safaria odem na net safari nije mogao otvorit stranicu jer se nije mogao spojit na internet

• Već kada smo na ovoj temi, da ne otvaram novu, možete li mi reći što i kako je najbolje napraviti, kada netko ima Vip.me, a treba nešto povoljno za internet, znaći neće tu biti srfanja, gledanja YouTube-a, itd. čisto ono za Whatsapp, za pregled mailova itd.m šta je najbolje napraviti i uzeti?

Ima li neka opcija kao kod T-Mobilea, da pošalješ poruku, oni ti skinu 20 Kuna i imaš mjesec dana, ne znam, 30 ili 50 MB srfanja?

Hvala

• imas surf pakete posaljes porukom na 792 SURFS (15 kn- 50 mb) SURFL (30 kn- 200 mb)

• HVALA! ;)

Koliko inaće košta ako se "upališ" SURF pakete?

Npr. da se samo ubace APN postavke i da krene sa korištenjem neta? Mislim da je u T-Mobileu 1Mb=1kn

• APN: gprs0.vipnet.hr ili data.vip.hr nekosta nista sto upises al je dosta skup 1mb ako nemas upaljen surf paket.... upalis npr. SURFS i imas 50mb za 15 kn

• Spoji iPhone na iTunese i ponudit ce ti update carrier settingsa, Vip je od sad sluzbeni iPhone carrier i ima postavke direktno iz iTunesa :) Sa sljedecom verzijom softvera ce valjda dolazit ugradene...

SMRT VANILIJI, SLOBODA FORUMASIMA!
  • Hvala. Problem je sto je 3G JB i otkljucan, pa ga vise neću upgradeati, a i to je T-Mobile iPhone, pa ne znam, mislim da će mi on (ako bude) upgradeo carrier postavke, da će to biti od T-Mobilea, zar ne?

Ma nije mi problem unijeti APN postavke ručno, samo me zanima koju tarifu, neku povoljnu.

• Zasto bi ti skinuo postavke za T-Mobile? O_o pa skinut ce za aktivnu mrezu i nema to veze s jb ni unlockom.

• Ma to znam, nego mislio sam da ga kasnije necu update (updateati sofver) jer je sada JB i unlock, pa da to ne zeznem, odnosno neda mi se ponovo s tim zezati, raditi JB i unlock. Osoba koja koristi taj 3G, mislim da vise od ovoga neće zahtijevati, a sto se automatskog carrier updatea, tj. Da ce updateat carrier koji trenutno koristis, to nisam znao. ;)

• Nakon šta mi sam updateao carrier settingse mi ne zeli na net. Evo kako mi sada izgleda kad idem na cellular data network:

http://i54.tinypic.com/fyfyah.png

U čemu je problem? Imam data paket od 200mb.

EDIT: Riješeno...

Post edited by jojo#15 at 2010-12-12 11:00:13
  • Pa i tako ide najnormalnije na net, zar ne? APN je dobar i točan. ili?

• Nakon šta sam ga promijenio u gprs0.vipnet.hr mi je normalno krenuo na internet! :D

• Da, ne znam zasto su s ovim ipcc-om stavili stari apn koji sad samo data tarife koriste... Al bar su ostavili mogucnost mijenjanja :/

• Meni radi normalno sa data.vip.hr, zvao sam SZK i rekli su da možemo koristiti oba.

 iMac | iPad | iPhone
  • Ne znam bas, meni ne radi vise, iako je nekoliko mjeseci nakon sto sam presao sa stare tarife na sve za mene radilo O_o