Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6492)

• triska
  • frosty89
  • Soffoklo
  • giove
  • big_mac
  • SvenJTD
  • denis_osijek
  • Josip R.
  • mkladaric
  • TomoV
  • Zuja
  • stanjkof
  • 031robert
  • elvis_zd
  • Life_10
  • ellaa
  • aktion
  • wilijam
  • gogsy7
  • SkiSan

Tko je online (8)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
09.09.2009. Apple press event
  • Apple je danas poslao pozivnice za novi "press event" 09.09.2009. na kojem će najvjerojatnije biti predstavljena samo nova linija iPoda:

http://i128.photobucket.com/albums/p165/Dottorre/122143-apple_media_event_500.jpg
    Post edited by Unknown User at 2009-09-02 12:09:16
     iMac | iPad | iPhone
  • 6 Komentara sorted by
  • 8.9. je zadnji dan za Back to School tako da ništa od novog iPod Toucha :oops:
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
  • zalihe svih iPoda na skladišu su prošli tjedan ispražnjene
  • Kao i svake godine, početak jeseni za iPode :)
  • sad mi je malo zao sto sam prije mjesec dana kupio novi ipod touch.
    citao sam da ce novi touch dobiti kameru sa videom ( cak moguce jacu od iphonea 3gs-a), vecu memoriju, nizu cijenu, procesor i graficku ko u 3gs-a.
    isto tako sam cuo da je classic u opasnosti, jer sve se manje kupuju playeri sa hardom.
  • "filippo" said:
    8.9. je zadnji dan za Back to School tako da ništa od novog iPod Toucha :oops:

misliš u RH ili u SAD?
  • "john_st" said:
    [quote="filippo"]8.9. je zadnji dan za Back to School tako da ništa od novog iPod Toucha :oops:

misliš u RH ili u SAD?[/quote]

Kod mene u NL, a vjerujem da je svugdje tako gdje postoji sluzbeni Apple Store. Za HR ne znam.