ficho
7549
Luka
6831
Darko Kontin
4265 Ja sam osobno jako ljuta što je nano dobio kameru a touch ne. Jer nano moraš spajat na komp da bi digao video na net, a s touchem bi mogao izravno. Ako iPhone može imati kameru zašto to iPod touch ne bi mogao? Jer se glupiraju i foliraju i jer im je mrsko sad redizajnirat touch.
I nemojte pričati sad priču Tko želi kameru nek si kupi iPhone. iPhone je znatno skuplji i u dosta zemalja još nedostupan. Prema tome, koji vrag glume s tim Touchem koji je trebao biti džepno računalo.
Meni je jasno zašto. Niti jedan iPod nije kompletan proizvod. Da se razumijemo, sve su to vrhunski mp3 playeri, ali u današnjim vremenima se ipak traži nešto više. I onda su se oni dosjetili:
Tko želi minimalizam, uzet će šuflu
Tko bi i fotkao, uzet će nano
Tko bi se i igrao, uzet će touch
Tko bi eksterni disk, uzet će classic.
Iako je to pokvareno od strane Applea, razumijem ih. Sada svaki proizvod pogađa određenu tržišnu nišu. Da su sve utrpali u jedan ipod, ostali bi postali nezanimljivi, pogotovo ako razlika u cijeni nije velika.
Eto, možda nisam u pravu, ali čini mi se da tako stvari stoje.
Nikako mi nije jasno zasto se kod nas ne mogu naruciti Product Red iPodi?
sasvim jednostavnozato sto je to Exkluzivno za Apple Store i nemogu se cak ni vani u Ducanu kupiti nego iskljucivo preko NET narudzbe
![]()
sasvim jednostavnozato sto je to Exkluzivno za Apple Store i nemogu se cak ni vani u Ducanu kupiti nego iskljucivo preko NET narudzbe
![]()
ali ako te zanima bas RED javi se na PM posto ja uskoro idem za Svicu pa se dogovorimo da ti ga tamo narucim .)
![]()
ali ako te zanima bas RED javi se na PM posto ja uskoro idem za Svicu pa se dogovorimo da ti ga tamo narucim .)
Pa to mi je jasno da ide iskljucivo preko net narudjbe, ali i kod nas postoji apple online trgovina u kojoj se sve moze kupiti (apple.hr); zasto nema Red proizvoda?![]()
Hvala za ponudu, budem se jos i sam smislio da li bi zaista uzeo nano, pa ti javim