"performita" said:Ja sam osobno jako ljuta što je nano dobio kameru a touch ne. Jer nano moraš spajat na komp da bi digao video na net, a s touchem bi mogao izravno. Ako iPhone može imati kameru zašto to iPod touch ne bi mogao? Jer se glupiraju i foliraju i jer im je mrsko sad redizajnirat touch.
I nemojte pričati sad priču Tko želi kameru nek si kupi iPhone. iPhone je znatno skuplji i u dosta zemalja još nedostupan. Prema tome, koji vrag glume s tim Touchem koji je trebao biti džepno računalo.
"Ammadeus" said:Meni je jasno zašto. Niti jedan iPod nije kompletan proizvod. Da se razumijemo, sve su to vrhunski mp3 playeri, ali u današnjim vremenima se ipak traži nešto više. I onda su se oni dosjetili:
Tko želi minimalizam, uzet će šuflu
Tko bi i fotkao, uzet će nano
Tko bi se i igrao, uzet će touch
Tko bi eksterni disk, uzet će classic.
Iako je to pokvareno od strane Applea, razumijem ih. Sada svaki proizvod pogađa određenu tržišnu nišu. Da su sve utrpali u jedan ipod, ostali bi postali nezanimljivi, pogotovo ako razlika u cijeni nije velika.
Eto, možda nisam u pravu, ali čini mi se da tako stvari stoje.
"awake" said:Da li tko zna kada peta generacija dolazi u HR?
"zac189" said:Nikako mi nije jasno zasto se kod nas ne mogu naruciti Product Red iPodi?
"KristijanZagreb" said:
sasvim jednostavnozato sto je to Exkluzivno za Apple Store i nemogu se cak ni vani u Ducanu kupiti nego iskljucivo preko NET narudzbe
![]()
"KristijanZagreb" said:[quote="zac189"]Nikako mi nije jasno zasto se kod nas ne mogu naruciti Product Red iPodi?
"zac189" said:[quote="KristijanZagreb"][quote="zac189"]Nikako mi nije jasno zasto se kod nas ne mogu naruciti Product Red iPodi?