Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6492)

• Beli
  • 15_cro_05
  • sbogadi
  • Zafarano
  • zaki23
  • dare
  • zeljkofilipin
  • matijavz
  • cule901
  • Pandurantt
  • route00
  • panda
  • ivicac1
  • danijelp
  • Bernard
  • mafijaš
  • A7ibaba
  • Boro
  • SinkeSS
  • brunno.classe

Tko je online (7)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Puknulo kuciste na 3GS-u
  • Na mjesec dana starom bijelom 3GSu puknula mi je plastika na onom uskom dijelu izmedu utora za slusalice i metalnog okvira.
    NIJE mi nigdje ispao i pazim ga kao oko u glavi. Jel imao netko ovakav problem? Zanima me dal to pokriva garancija i ako da dal
    takve salju u Madjarsku ili ga odmah zamijene? Nekak mi se ne da bit bez moba mjesec-dva.
    Post edited by Unknown User at 2009-09-15 20:37:55
  • 13 Komentara sorted by
  • Meni je na 3G-u ista stvar. Jedva se vidi ali je napuknuto i to dvije crte sa svake strane tog kromiranog ulaza za slušalice.
    Neću ni popravljat to ako ne spada pod garanciju
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
  • Vani su za to davali novi iPhone
  • i temaa je vec bila
  • Sad ti je najbolje imat iphone dok imas garanciju i onda par dana prije isteka garancije ga radi toga reklamiras i dobis novi i produljenje garancije jos god dana... Jedino ako ti jako smeta onda ga odma u t-mobile salji.
  • Ma ne smeta mi jako, al mi nije jasno kak je puklo. Gledam stari 3G i nema ni ogrebotine, a ovaj puko sam od sebe i to nakon samo mjesec dana.
    A kaj se tice garancije, prije ce mi priznat sad dok je jos nov nego ak ga donesem za deset mjeseci. Bojim se da mi nece htjet priznat garanciju na to nakon toliko vremena. Pitanje i hoce sad priznat.
    Moram otic do Tmobajla pa vidjet.
  • Ajde javi kako je prošlo da znam jel da nosim i ja.
    Ili ako slučajno ja odem ću javit ovdje
  • http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=525177

Pun kufer ljudi ima taj problem sa 3G i 3Gs. Zamjeniti će ti za novi Iphone, ako su dobre volje :)
  • "kiwwy" said:
    Sad ti je najbolje imat iphone dok imas garanciju i onda par dana prije isteka garancije ga radi toga reklamiras i dobis novi i produljenje garancije jos god dana... Jedino ako ti jako smeta onda ga odma u t-mobile salji.

čekaj da razjasnimo, znači ako bilokoji komad Apple hardvera ima grešku, i ode u servis, garancija mu traje još godinu dana od povratka iz servisa?
  • Ako mu ga zamjene novim iPhonom... Tak ja mislim, ako ga se samo kao popravi onda se garancija ne produzuje. Jesam li u pravu?
  • Bio u tmobajlu. Izasao iz njega sa istim problemom. Jedina opcija koju imam je ostavit ga njima da ga oni posalju u Madarsku. I odmah mi kaze da cu cekat bar mjesec i pol dana. Nevjerovatno. Probat cu u neki drugi centar otici da vidim kaj ce tam rec. Jedino kaj je dobro, kaze da priznaju garanciju na pukotine i kad je garancija pri kraju. Ak ga nece htjet mjenjat bez da cekam mjesec i pol dana, onda cu to odgodit do pred kraj garancije pa nek mi onda lijepo daju novi.
  • a šta kad pukne staklo? malo sastrane, od ikone phone do home tipke po dijagonali. dal uzmimaju to pod garanciju?
  • "kiwwy" said:
    Ako mu ga zamjene novim iPhonom... Tak ja mislim, ako ga se samo kao popravi onda se garancija ne produzuje. Jesam li u pravu?

a-haaaa... previdio sam važnu činjenicu da se uređaj zamjenjuje a ne popravlja. sve ok. my bad.
  • Meni je isto puknulo kuciste i to na pola dock connectora...i sad se širi prema gore...dal da ga nosim u t com na garanciju jer je još mj dana... ili da živim s tim problemom...iphone radi odlično na 5.0.1

Post edited by Stanjara at 2011-11-28 08:09:32