"geniusboy" said:1. Novi miš jednostavno moraju puknut van jer ovo je vjerojatno njihov najgori proizvod (zbog toga sam prešao na MX Air ali pošto imam laptop živcira me što nije bluetooth). Mislim da će biti aluminijski, uz nekakva sitna iznenađenja (koliko je to na mišu uopće moguće).
2. Veselim se novom iMacu kakve god promjene donio. Najviše zagovaram dizajn LED Cineme (dakle bez ono "donjeg" dijela) bez obzira na debljinu koja će vjerojatno biti veća od cineme (logično?!) - naravno, LED ekran i sl. no mislim da nikakve veće promjene "inside" neće biti.
3. Što se tipkovnice tiče, ideja touchpada mi se baš i ne sviđa i mislim da toga neće biti, no bilo bi savršeno kad bi bila backlit i kad bi bila cijela tanka kao što je sada na većem dijelu (dakle bez onog dijela za baterije) a to bi mogli riješiti ugradnjom punjive baterije po cijeloj površini tipkovnice... i da, crne tipke...
4. Mislim da od tableta ništa, iako se nadajmo nekim najavama za siječanj.
Kad se otprilike očekuje keynote?
"ficho" said:Osvjetljenje na bezicnoj tipkovnici ne bi bas ocekivo, bojim se da bi joj to smanjilo vijek baterije na tjedan dana umjesto 7 mjeseci.
"User" said:iMacovi dozivljavaju blagi ali konstantni pad estetike od lampe prema najnovijima...
"ritto" said:stiže Sony Vaio L all-in-one računalo s 24-inčnim ekranom osjetljivim na dodir ... da li hoće i Apple staviti touch mogućnosti na novi iMac?!
"filippo" said:Kome treba 24" touch screen? Koja je uopće primjena toga? Sorry, nemam iskustva s tim... Ne mogu se zamisliti da mašem rukama ispred takvog monitora, razuvjerite me
"ritto" said:navodno dolazi 21.5 model, da li je dizajn ostao isti?!
"geniusboy" said:Apple Store is down!!!!