Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6492)

• Afrodita
  • montypirate
  • jzelez
  • snekhr
  • MonoKulen
  • FRAGMENTmultimedija
  • obscured by clouds
  • jpenezic
  • ileo
  • brunno.classe
  • Tomek
  • LC120black
  • zac189
  • pero
  • Skorpio
  • JiXaW
  • tequin
  • anamarijaikatarina
  • Edge
  • thefunkmaster

Tko je online (8)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Tomb Raider Anniversary
  • Evo jučer malo išao po apple.com i naišao na demo od ovog najnovijeg tomb raidera. Pošto mi je to bila super igre kada sam bio dosta mlađi išao sam malo vidjet kako to sada po novom izgleda...i mislim da ću nakon kojih 4-5 godina neigranja opet zaigrat se malo :) uglavnom meni je zakon igra za sada s obzirom šta sam vidio u demu. I stvarno mi lijepo radi...mislim znam da iMac ima i hardware koji bi ju bez problema morao vrtiti ali bio sam skeptičan zbog veličine ekrana...ali meni i dalje lijepo na full rezoluciji radi :)

Pa dali još tko igra tetu sa velikiiim (ssss) pištoljima?

Inaće ovo je baš mac verzija igre
    Post edited by Unknown User at 2008-02-18 13:43:40
    Geek by nature, Mac user by choice! [kontin.info] [blog] [posao]
  • 2 Komentara sorted by
  • Evo ja baš skidam pa bumo vidjeli, nisam igrao TR godinama.
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
     iMac | iPad | iPhone
  • Ja dok sam skužio novi đir sa upravljanjem (miš + wasd) u pol ure sam prešao demo , sad gledam kako da punu verziju nabavim :twisted:
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
    Geek by nature, Mac user by choice! [kontin.info] [blog] [posao]