radi se o iPod touchu (1G, 16GB) koji je jailbreakan (1.1.2). kad se spoji na Maca, u iTunesima je kompletan sadržaj koji je na njemu u sivoj boji, nedostupan je. ne može se ništa s njega reproducirati niti se može išta na njega staviti. jel to znači da on ima neki password ili šta?
edit: sad sam vidio da mu je u settingsima opcija password lock isključena. prema tome...
Meni se isti takav iPod, ali sa sistemom 2.1 uopće ne pokazuje u iTunesima od neki dan (iPhone 3gs radi OK), a čini se da je za to zaslužan zadnji iTunes update. To je izgleda ova igra mačke-miša sa Palmom, a onda korisnici ispaštaju.
Igor
P.S. Evo nakon sat vremena i tri-četiri restarta iPoda, pojavio se.
Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
ali ako ga updateam poništit će se jailbreak. ili mi se neće pokazivat u tunesima. rekao bih da je stvar u tom jailbreaku, jer moj iPod nije breakan, pa sve radi...
Nema to nikakve veze s jailbreakom, po defaultu ti je sve sivo i ne mozes nista s tim jer imas iste te stvari u iTunesima, pa ih slusal/gledaj od tamo. Tek kad bi ukljucio rucno upravljanje glazbom i videima, onda bi ti se "pocrnili", al ne bi ih mogo kopirat nazad na komp (il na neki drugi).
da, da, nisam skužio da nije bilo čekirano "manually manage". sad je sve ok. ja sam htio s jednog iPoda prebaciti stvari na ovaj drugi, a nisam mogao ni s Tunesa prebacit nego sam morao napravit playlistu na kojoj je sve što sam htio prebacit, pa ga onda syncat s tom listom... hvala.