"monty_pirate" said:A šta je s unlockom, može li se preko cydie instalirati ultrasnow, pa da to štima, ja eto pokušavam, ali kako sam instalirao ultrasnow za mrežu piše samo searching?? Inače JB je prošao bez problema
"vrda08" said:Geohotov JB je navodno sporiji od AppuloHa1l team-a a neuključuje UNlock!!!! objavio sam post s informacijama o njemu,pa nek netko pokuša tko ima 3.1 ili 3.1.2! otključava najnoviji baseband
"KristijanZagreb" said:[quote="vrda08"]Geohotov JB je navodno sporiji od AppuloHa1l team-a a neuključuje UNlock!!!! objavio sam post s informacijama o njemu,pa nek netko pokuša tko ima 3.1 ili 3.1.2! otključava najnoviji baseband
"Target" said:Imam problem.
Skinuo sam program, spojio iPhone, kliknuo na make it ra1n. Telefon kakti ode u recovery mode, ali na ekranu stoji slika kabela i iTunes ikone i iTunesi se sami pokrenu na kompu. U blackra1n-u stoji running i ništa se ne događa, nema one slike kao u tutorijalu.
Windows su XP SP3, iPhone je 3G 3.1.2, tvornički otključan, zadnja verzija iTunesa.
Ima li netko iskustva?
Probao sam na laptopu gdje imam Win7, ali se program odmah sruši, vjerojatno jel nemam iTunse instalirane.
"zyl" said:Skontao sam ... svi koji su na Win XP SP3 OS (dakako u mene je tvornički otključan 3G), prvo ugasite iPhone i iTunes svakako, potom upalite blackra1n, pa iPhone ... sve radi ok, hvala, hvala, hvala GeoHote faco
"Aerendyl" said:Objasni svoje pitanje nisam skužio.
"zoran25" said:Moja solucija koja mi je pomogla da instaliram blackra1n nakon 2 sata patnje je ta da sam u msconfigu pod startup uključio itunes koji sam nekada prije ugasio da mi se ne pali itunes automatski kada skopčam iphone. Nakon toga restart, ukopčao sam iphone, ugasio itunes(koji se automatski uključio), pokrenuo blackra1n, kliknuo make it rain i jailbrakeovo iphone. Windows je win 7 x64. Radi provjereno, 2 puta sam isprobao.
"olymp" said:NAPOKONUspio JB 3G fw 3.1.2 na Win7 x64 Juupiii
Procedura : 1. Friško Updatean sa novim fw i restoran backup koji sam napravio prije novog fw , (bio JB na 3.0 s redsn0w![]()
2. Blackra1n na Compatibility Mode XP SP 2( prije Probavao sa svim OS od xp ka 7)
3. Ugasio iPhone , pokrenuo blackra1n i dalje ste već shvatili i sami proceduru a za one koji nisu , pročitajte početak posta
NADAM se Da Će i VaMa Pomoć
"zyl" said:Skontao sam ... svi koji su na Win XP SP3 OS (dakako u mene je tvornički otključan 3G), prvo ugasite iPhone i iTunes svakako, potom upalite blackra1n, pa iPhone ... sve radi ok, hvala, hvala, hvala GeoHote faco
"neman" said:[quote="zyl"]Skontao sam ... svi koji su na Win XP SP3 OS (dakako u mene je tvornički otključan 3G), prvo ugasite iPhone i iTunes svakako, potom upalite blackra1n, pa iPhone ... sve radi ok, hvala, hvala, hvala GeoHote faco
"ivan_hoc" said:[quote="neman"][quote="zyl"]Skontao sam ... svi koji su na Win XP SP3 OS (dakako u mene je tvornički otključan 3G), prvo ugasite iPhone i iTunes svakako, potom upalite blackra1n, pa iPhone ... sve radi ok, hvala, hvala, hvala GeoHote faco
"sony58" said:uspio nakon točno sedam pokušaja
"stakleni" said:Meni taj unlock ne radi.update sam na najnoviju verziju i pokrenuo ovaj programcic i ne radi.jesam li mozda nesto propustio da mi vi ukazete
"dakky21" said:Onda, jel ostaju aplikacije ili ih treba ponovno "instalirati" tj. syncati cijeli telefon s iTunesima.
Sta je s favoritima, muzikom (10GB), postavkama pojedinih aplikacija itd.
Da li sve to treba nanovo stavljati nakon svakog updejta Firmwarea ?
Hvala
"bokixy" said:[quote="dakky21"]Onda, jel ostaju aplikacije ili ih treba ponovno "instalirati" tj. syncati cijeli telefon s iTunesima.
Sta je s favoritima, muzikom (10GB), postavkama pojedinih aplikacija itd.
Da li sve to treba nanovo stavljati nakon svakog updejta Firmwarea ?
Hvala
"Nickola" said:Meni uspjelo od prve na gs-u ali imam jedno pitanjce za sve koji su napravili jailbreak 3.1.2. Da li su Vam stišani zvukovi tipkovnice? Naime u postavkama kad se prebacuje of ili off s čuje glasno ,a kod tipkanja je dosta tiše neznam sad da li je to do updatea ili jb.
"damian" said:Imam 3Giphone digo sam ga na 3.1.2 kad startam blackra1n pojavi mi se kabel i itunes slika.Sve sam probao a u zadnja dva navrata mi se rastartao.Imam Vistu.Molim pomoć jer sam vec lud.Hvala
"damian" said:Evo napokon uspio jailbrekati mob,sve je super ALI(uvijek ima ali)kad se spojim na itunes i hocu syncyti mob sa aplikacijama javlja neki error i ne prebacimi te aplikacije na mob.Sta da radim.