Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6492)

• ivanos2
  • Ilko21
  • PeroZ
  • leanabelle
  • mex2
  • shuffle
  • elviszd
  • Dr Beast
  • iBoki
  • lakick
  • ikola
  • AlkyKronick
  • LordShigi
  • fishbone_hr
  • nixa
  • selma
  • JustBlaze
  • zorkajovanovic
  • tonixxx16
  • m3d033

Tko je online (7)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
iStra MacKava
  • Hehe, mi istrijani jedini imamo autentični Apple naziv: "iStra" hehe

Onda, postoji li neka iStra MacKava ili se moram sam oko toga pobrinuti? :)))
    Post edited by Unknown User at 2009-11-09 12:53:49
  • 13 Komentara sorted by
  • Eeej, i ja bi na iStra mackavu! Gdje, kad, kako?
    Ja u Poreču! Nadam se da nisam ispao padobranac.. :D
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
  • Hehe, nisi... ;)

Sada gledam da se javi nešto ljudi, pa se onda dogovorimo gdje se nađemo, što i kako... =))
  • Ja bi isto došao...iako sam iz Rijeke. Ali mogu doći, samo javite kada i kamo!
  • Ja bi isto došao...iako sam iz Zagreba. Ali mogu doći, samo javite kada i kamo!

:D
  • TOOO! 'ajmo ovak':

Svi koji želite, dođite, nebitno od kud ste, ali svi ste dobrodošli na IStra MacKava. Naravno, morati ćete doći do Istre. Razmišljam o nekom neutralnom gradu, ali u biti svi su "neutralni" osim Umaga, pošto sam ja iz Umaga. Prvo što mi pada na pamet je Motovun. To je lijep gradić, svi znaju za njega, itd...

Uglavnom, mislim da ako nas bude dosta, možemo se jedino naći u Motovunu, pošto u zimskom periodu više-manje je sve zatvoreno, a za popiti neku kavicu ili što već, morati ćemo izabrati neki veći grad, ili grad uz priobalje...

Znam da bi većina Vas u neki fancy grad ala Rovinj ili Poreč, što isto dolazi u obzir.

Svi koji ste za to, odnosno, koji želite doći na "iStra MacKava", najavite se i predložite grad. Onaj grad koji se najčešće spomene, tamo idemo. Ja Vam samo javim "randevu point" i kada se nađemo. Ako Vas se jako jako puno u kratko vrijeme, to možemo i organizirati u Studenom. U biti, ja sam i planiroa Studeni, tamo negdje polovica.

Pošto sam se dobrovoljno javio da to "organiziram", ako nas bude dosta i ako je većina i za neku pizzu i sl., javite mi pa ću ja i otići do tog grada i rezervirati nam stol u pizzerii, restaču, itd...

Ali otom-potom... Krenimo sa, tko dolazi?
  • Ja dolazim....svejedno koji grad, meni iz Rijeke ništa nije daleko!
  • Ima li nas još? 'ajmo istrijani, ne sramite se.. U biti, ne istrijani, SVI, AJMO SVIII!

Bilo bi dobro da dođete malo iz Rijeke kao TomCat i iz Zagreba, pa da Vas vodim malo na tartufe, istarsko vino, konobe, itd... ;)
  • Ja bi al recimo u Žbandajima da se nađemo... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

hehe...

Paše mi bilo gdje samo da nije u radnom tjednu i vikendom :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Aj gdje god i kad god... Dolazim :)
  • Samo javite gdje i stizem. Moze i na PM:)
  • Iako istrijan ja ne dolazim. Imam previše posla da bih vrijeme trošio na slobodno vrijeme ;))), a i kad imam slobodnog vremena potrošim ga na održavanje mackorisnika. A kad onda stvarno imam slobodnog vremena ne želim mac-ovce u blizini :mrgreen: :mrgreen:

Zabavite se ;)
    Admin
  • A baš šteta,tebe sam posebno htio upoznat, haha. :-)
  • "bassland" said:
    A baš šteta,tebe sam posebno htio upoznat, haha. :-)

Bit će još prilika nadam se.
    Admin
  • Naravno :D