ficho
7549
Luka
6831
Darko Kontin
4265 Ja bas htjedoh reci kako odvratna tipkovnica :) Izgleda ko lunapark ali sto ljudi sto cudi. Ne kuzim ni ove neonke, kak vam to ne smeta pogotovo kad je stroj ovako na stolu?
Khm, da..... Treba na internet sliku staviti....
Jesam... ma Tommov cijeli studio i setup tamo likeam :)
dembow said: još jedan audiofil :)
Hm, nema to bas veze sa audiofilijom. Audiofilija podrazumijeva barem osnove poznavanja akustike prostora i postavljanja zvucnickih kutija u prostoru. Ovakav setup nabijen na zid, bez pravilne postavke kutija uopce ne nudi niti sweet spot niti nista. Steta sto se tako ubije svaki potencijal :-(
Ogranicenje prostorom nema veze sa barem rotiranjem zvucnickih kutija u sweet spot. Moras dati kutiji prostora, pa makar malo, za to se uvijek nade mjesta.
Zato maknimo rijec audiofil iz rasprave jer tu zaista ne spada. Onaj tko se maksimalno ne zrtvuje i ne radi barem osnovno to niti nije.
NHF ali tako je...
MoschuS said: Ja bas htjedoh reci kako odvratna tipkovnica :) Izgleda ko lunapark ali sto ljudi sto cudi. Ne kuzim ni ove neonke, kak vam to ne smeta pogotovo kad je stroj ovako na stolu?
tooooooo, slažem se u potpunosti!
Evo i mog setupa..novi iMac 27 i3, i malo stariji MacBookPro Core2Duo 2.16 (T7400)
Idete mi vise na zivce s tima macovima a sad je red da ja vas izivciram, a na slikama izbacite uljeza vezano uz OS.
Si vidio Tomm-ov stol u Imagine Studio? Prejebeno izgleda.
OH MY FUCKIN GOD. IMAS NEVJEROVATNI SETUP!!!!
GemahenLahen, dal bi mogao bacit link wallpapera?
Nemam pojma gdje sam ga skinuo ali evo stavit ću ti taj i par sličnih u svoj dropbox
http://dl.dropbox.com/u/14002404/1920x1200.jpg
zašto svi imate Logitech miševe ?
Nice....
meni su ti slušalice upale u oći....meni su takve slušalice zakon jako....ima sam jednom tako glomazne ali su bile jeftino sranje pa sam takav feeling i imao kada sam nešto slušao preko njih
tvoje mi izgledaju malo skuplje i bolje, pa daj mi reci se isplati tako nešto skuplje uzet za ovako privat korištenje ?
Nego bas sam htio pitat...cosmos jel si mozes ubost te sennheiserice u iPhone?
Mmmmmmm.... FAMKE JANSEN!!!!!
Ja neznam dali bi ikada se htio prtljat po unutrašnjosti svog maca...možda kada ostari malo pa i budem imao neki noviji a ovaj mi bude samo za neznam ni sam šta...
Sretno sa operacijom doktore
kaze prodavacica osto nam jos jedan iMac 24"...reko daj ga spakiraj lol
Heheh baš pravi LoL neg ga spakira
Ajde nadam se da te oduševljava iMac i da ti switch bude bezbolan
A cemu ove prostirke ispod tastature sluze?
A cemu ove prostirke ispod tastature sluze?
Ajme majko Marice pa stvarno ste iObitelj
svaka čast.. još i iPhone i pokoji iPod uz cijelu tu kolekciju koliko čujem