Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6492)

• extremac
  • fishbone_hr
  • MoschuS
  • iron
  • iVar87
  • mican
  • micho0305
  • tkotikrivkristijan
  • ameliepoulain
  • mackkris
  • andreicek
  • matobj
  • wordpress2011
  • iVlad
  • dale_cooper007
  • tinna
  • MadMax
  • MrNice
  • lajka
  • Kid-A

Tko je online (7)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Micro$oft store - copy past anyone?
  • Bože mili pa ti ljudi stvarno nemaju srama. Što znaći doslovno kopirati Apple store? M$-u treba priznati jedno, ako je kopiranje u pitanju onda su stvarno No1. Još jedan lol povrh svega, u m$ store-u pod desktop computers ima veliki izbor računala, a taj veliki izbor je Lenovo A600 (kojeg ne bih ni štapom taknuo) u cijenovnom rangu do 999$, svaki slijedeći rang preko 999$ nema ništa u ponudi. Toliko o tome i njihovm busanju raširenosti. Pa da nisu mogli staviti barem po dva u svaki cijenovni rang čišto da to smeće od stora (online) ne izgleda prazno.

Jučer je na prezentaciji 7ice izgledalo kao da HP i M$ spavaju u istom krevetu svaki dan, a online store nema niti jednog HP desktopa u ponudi, jedva su stavili 10 laptopa u ponudu.

Žalosno, kako to patetično izgleda.

salute
    Post edited by Unknown User at 2009-10-23 20:32:06
    | iMac 27" | iPhone 3G | iPhone 4| iPad 2 | Magic Trackpad | Synology DS211j ( 2x2TB )
  • 7 Komentara sorted by
  • "Rusty" said:
    Jučer je na prezentaciji 7ice izgledalo kao da HP i M$ spavaju u istom krevetu svaki dan

:D

meni se hrana nije svidjela, kolaci su bili ok ;P
    Post edited by SyZyGy at 2009-10-23 12:52:41
  • Ne znam za online store, al fizicki store je bas losa, al ocita kopija. Cak imaju one masivne drvene stolove ko u Apple Storeima, samo im je gornja tabla obojana. Samo im jos fali pokusaj staklenih stepenica, al vjerojatno su se bojali da im se ne razbiju dok ljudi hodaju po njima.
    Post edited by Unknown User at 1999-11-30 00:00:00
  • Ovo je sramota. Tako očita kopija da je to nevjerojatno...
  • kako je neko bija reka
    if you can inovate - imitate! :D
  • Bertrand Serlet na WWDC-u 2006. "If you cannot innovate, I guess you just imitate" :D

http://www.youtube.com/watch?v=N-2C2gb6ws8
  • ^^
    lol, gledao sam to bio već ali uvijek umirem od smjeha, pogotovo kad pokazuje zašto su windowsi još uvijek windowsi pa slike padaju :lol:
    iPhone 4 16GB Black, 4.1 JB
    iPhone 3G 16GB White, 4.1 JB+Unlock
    10.6.7 Hackintosh(Asus P7P55D-E, Intel Core i5 760, nVidia GTX 460, 4GB RAM)
  • Je li ovo MacBook na ovoj slici broj 9 http://gizmodo.com/5387878//gallery/12 :D

Ne znam ali evo na slici vidim da imaju i bijele police. Trudio sam se da nadjem koji Belkinov proizvod za iPod/iPhone ali nista, izgleda da ce to doci malo kasnije :D