"ficho" said:Broj mobitela te trazi jer ti je to kao username. Znaci da bi ti neko poslo poruku preko tog appa, mora znat tvoj broj mobitela. I ti moras naravno isto imat app jer ne salje, nit moze slat sms, tako da se za potrosnju ne trebas brinut.
S jedne strane zgodno jer se integrira s AddressBookom vrlo jednostavno, a s druge strane bi mi bilo bed dat broj mobitela nekom tamo nepoznatom servisu...
I da, to sto su ogranicili app samo na iPhone im nikako ne ide u korist. Mogli su dat ljudima da upisu bilo koji broj mobitela...
Pozdrav ljudi, da ne otvaram novu temu stavit ću ovdje :)
Kako intenzivno koristim Whatsapp zanimalo me kako stavit ovu odličnu aplikaciju i na iPod. Kako to nisam mogao napraviti sa svojom kupljenom app jer je ograničena na iPhone, uspio sam preko Installousa stavit crackanu verziju i radi...ne peče me savjest jer sam ipak kupio ovu app samo su me ta njihova ograničenja natjerala na ovaj potez :)
E sad me zanima jel se može ikako ponovit postupak za iPad, mom prijatelju nije uspilo (dodavali smo polja u određene fajlove da iPad ''izgleda kao telefon'' LINK no bez uspjeha) zanima me jeli itko od vas imao više sreće :)
Meni je app super, koristim je vec neko vrijeme... Ima je i za blackberry i za android mobitele. Vecina ljudi s kojima se dopisujem ima tu aplikaciju pa se ni ne sjecam kad sam posalo regularni sms. Uglavnom svaka pohvala za app.
gorila11 said: sad me zanima jel se može ikako ponovit postupak za iPad
nema ga za ipad!
jel moguče da se slike posane preko aplikacije ipak naplačuju kao MMS? nekako mi je čudan račun da sam poslao jedno 20 MMS poruka a znam da sve šaljem preko whatsappa
pa ne bi trebalo! pogledaj brojeve na koje si kao slao te mmsove pa usporedi!
kinsif said: nema ga za ipad!
Pa nema ga ni za ipod touch pa sam ga opet stavio :D Uglavnom na netu ima primjera sa whatsappom na ipadu no nismo uspili uspješno ponovit te postupke...
kinsif said: pa ne bi trebalo! pogledaj brojeve na koje si kao slao te mmsove pa usporedi!
vidiš tog se nisam sjetio :)
bilo bi super da radi i na ipadu (pogotovo na 3g modelu)
mene vise zanima nativna skype aplikacija za ipad sa puno featura. to bi unistilo potrebu za whatsappom na neki nacin :)
meni mail unisti potrebu za whatsappom... nije mi bas jasno zasto da koristim whatsapp kad imas push mail? eventualno podsjeca na sms, pa mozda radi navike...
kinsif said: nije mi bas jasno zasto da koristim whatsapp kad imas push mail? eventualno podsjeca na sms, pa mozda radi navike...
Podsjeca na nekakvu nabildanu unaprijeđenu super megablast verziju SMS i MMS :D ima kolko tolko normalne notifikacije, što email nema...