Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6492)

• Nessie
  • websinger
  • dabiggie
  • Ivan
  • ecvis17
  • take31
  • Skorpio
  • Wiseguy
  • AgdaM
  • skorpyon
  • n1n0
  • gorila11
  • Braacic
  • Riki
  • ford
  • plejka
  • hrvoje_
  • pero
  • Wikiboo4
  • ikdes1gn

Tko je online (2)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
iPhone 4
  • 2552 Komentara sorted by
  • dembow said: sačuvaj jednu 32 GB četvorku

...baš sam se danas raspitivao o zalihama, u Rijeci još neznaju koliko će komada dobit..nadam se da neće bit na kapaljku :(

 iPod Shuffle 2GB
     iPhone 4 16GB
     iPad 2 16GB
  • bar se sad proizvodnja ubrzala. valjda je i njima u interesu da zarade jer nas bome ima dosta. načekali smo se cijelo ljeto

• nego možeš ti nama saznat gdje je skladište t mobilea u rijeci :D ako ga ne orobimo barem da se dogovorimo i stražarimo u blizini pa vidimo kad kreće sve :)

iBoki said: ...baš sam se danas raspitivao o zalihama, u Rijeci još neznaju koliko će komada dobit..nadam se da neće bit na kapaljku

• iBoki said: ...ja sam ti konkretno u T-Com službi za korisnike... :)

onda si imao priliku pročitati moj mail :) btw. i ja sam u službi za korisnike jedne velike financijske ustanove pa znam kako ti je :))

• dubazg said: priliku pročitati moj mail

Nisam u backofficeu gdje to odrađuju, ali nema problema.. ;)

 iPod Shuffle 2GB
     iPhone 4 16GB
     iPad 2 16GB
  • nisam rekla da ga pročitaš, već da si možda imao tu priliku :)

• crashkdm said: pa vidimo kad kreće sve

...u srijedu ću možda znati nešto više o zalihama...

 iPod Shuffle 2GB
     iPhone 4 16GB
     iPad 2 16GB
  • Spremite se za četvrtak veče 23.09., kreće prodaja u Zagrebu. A ujutro u petak 24.09. prodaja ide u ostalim centrima! Nadam se da su nestrpljivi došli na svoje. Sretno sa kupovinom.

• Uuuu, ak je informacija tocna, tamo sam sigurno :-)

• Sigurna je točna.

• da li tko zna koliko njima znace predbiljezbe? jer ja sam se predbiljezio za iphone u t centru u đakovu, ali ako je istina da ce ih biti tako malo onda bih ja otisao u osijek kampirati od 6 ujutro :D , pa sad hoce li me tamo otkaciti jer se nisam predbiljezio za osijek ili je prodaja po sistemu tko prvi njemu cura

• I mene isto zanima, predbilježen prvog dana preko telefona, nitko me nije kontaktirao.

Being the richest man in the cemetery doesn’t matter to me … Going to bed at night saying we’ve done something wonderful… that’s what matters to me.
  • kao da će zvat,ali ja sigurno neću doma sjedit i čekat da me zovu,pičim na prvi dan prodaje ujutro na otvaranje i ne izlazim bez svog primjerka,te predbilježbe je i moja baba koja nezna sta je mobitel i moja mala sestricna od 3 godine mogla ispunit...

• kovacevic031 said: I mene isto zanima, predbilježen prvog dana preko telefona, nitko me nije kontaktirao.

Kontaktirali su samo one koji su rezervirali bijele. Svi mi koji smo rezervirali, prvu pošiljku možemo zaboraviti. Telefoni će biti razgrabljeni između T-Menađera, njihovih prijatelja i vez i onih koji budu prvi dan čekali u redu.

Ako ga baš toliko želite, čekajte u redu, jer ako budete čekali da vas zovu zato što ste rezervirali, zaboravite prvu turu.

• ja sam bio rezervirao bijeli pa kad sam vidio da ih nece bit sam ponovno rezervirao crni i nitko me nije zvao,čudno mi je samo što svi bruje da se iPhone počinje prodavat preksutra a cijena na netu nema :? nis ako ima nekog iz rijeke mozemo se dogovorit za cekanje dal na korzu ili u toweru,ako je nekom bas dosadno mozemo se dogovorit i za neki kamping :D

Pejo said: Kontaktirali su samo one koji su rezervirali bijele.

• Pejo said: Kontaktirali su samo one koji su rezervirali bijele

Nisu. Bar mene nisu.

• Kako ce ici prodaja prvi dan, prvo najveci gradovi Zagreb, Split, Rijeka i Osijek pa tek onda Zadar, Sl.Brod...ili ce prvi dan biti distribuirani u sve T-Centre?

• jel ima tu nekog ko mora obnavljat pretplatu pa iphone namjerava prodat XD

• sve je to super, ali koliko novaca ponijeti sa sobom ako će bit ta misteriozna prodaja? zar neće prije objaviti cijene? ovo mi nema smisla

• ma ja ne vjerujem da ce prodavati u petak ako jos ni cijene nisu objavili, nazalost po meni ce biti tek za koji tjedan

• cijene ćemo znati sutra popodne ili u srijedu.

Post edited by Pejo at 2010-09-20 22:48:09
  • ajmo Riječani, ćemo se skupit i zajedno čekat :D ?

• Ima li netko iz Zadra da ce cekati?:)

• A di cemo se skupit ja kao rezervirao u onoj baricicevoj a tamo preuredjuju prostor, i di da ja sad idem korzo ili tower??? Ali bi mogli di god samo da ga se docepamo za 1 kn ;))))

• u toweru bi mogli,ako vrijeme bude u kurcu,barem smo na suhom,hahaha,ae kako cemo se organizirati,mogli bi po gradovima pa neki live na mackorisnik bacit :)

• aj možda bolje da pričekamo da nam iboki baci koji info o zalihama, pa da odlučimo tower ili korzo mislim da je rekao da će u srijedu znat di i šta :DDDDD

• Čisto informativno a i da nešto napišem u ovo gluho doba noći, zemlje u kojima se prodaje iPhone 4 od 24. do 26.9. sa 9to5maca. Dakle: Tunis,Russia,Filipini,Israel,Mađarska,Emirati,Turska,Argentina,Malaysia i još jedan komentar od Vlade je da dolazi u Makedoniju i Hrvatsku 24.9. evo link

• to je to,napokon jos samo da ovi supci iz savske bace cijene :)

• dembow said: ali koliko novaca ponijeti sa sobom

..koliko znam, cijene će bit istovjetne sadašnjim za 3GS (16 i 32 GB)....reci mi koja tarifa (ako se ne varam želiš 32 GB) pa ću postat...

 iPod Shuffle 2GB
     iPhone 4 16GB
     iPad 2 16GB
  • Koliko ce onda kostat 32Gb u i300 ili flex obitelj 300?

• Imam skoro 30 000 bodova, cini mi se da su rekli da se za kupovinu moba može iskoristiti maximalno 18 000, koliko je onda 32GB u tarifi 300 sa tih 18 000 uz produženje ugovora na 2 god (a koliko je na produženje na samo 1g)?

p.s. planirate li uzeti 16 ili 32gb? Uvijek sam uzimao manje jer stvarno nije bilo potrebe za većim kapacitetom (slabija kamera, video.., glazbu jedino tu i tamo poslušam ali to zauzme 2-3gb) no sa retina optimized aplikacijama, kamerom i HD snimanjem na četvorci čini mi se da bi 16gb moglo biti malo..

Post edited by rak21 at 2010-09-21 08:26:37
    Trenutno više ne isprobavam android :)
  • ovdje su ti cijene za 3GS, za četvorku ih još nema

• dubazg said: ovdje su ti cijene za 3GS, za četvorku ih još nema

da to sam gledao još prije mjesec dana da dobije otprilike cifru o kojoj bi bila riječ kada dođe 4ka, ali to je 8GB model što me zbunilo. Nisam bio pod dojmom da postoji 8GB 3GS model, ili se varam?

O.o

| iMac 27" | iPhone 3G | iPhone 4| iPad 2 | Magic Trackpad | Synology DS211j ( 2x2TB )
  • na predstavljanju iphonea4 bilo je rečeno da se uvodi 3GS 8GB, a ostali modeli se povlače.

• mosech said: Koliko ce onda kostat 32Gb u i300 ili flex obitelj 300?

i300 - 1498 kn, FO 300 - 1598 kn

Post edited by iBoki at 2010-09-21 09:38:14
     iPod Shuffle 2GB
     iPhone 4 16GB
     iPad 2 16GB
  • rak21 said: 32GB u tarifi 300 sa tih 18 000 uz produženje ugovora na 2 god (a koliko je na produženje na samo 1g)?

Produženje 2 godine u i300: 298 kn, za iPhone nema produženja na godinu dana.

...da ne bude zabune za ostale koji čitaju, ovo su cijene za 3GS 32 GB koji više nije u prodaju, ali neslužbeno bi cijene četvorke trebale biti istovjetne 3GS modelima....kad dođe službeni cjenik, već ću se javiti.

Post edited by iBoki at 2010-09-21 09:50:02
     iPod Shuffle 2GB
     iPhone 4 16GB
     iPad 2 16GB
  • @matija1991 pa nismo mi jedino koji ga nemaju nebrini :) ima jos drzava di ga ocekuju :)

a i u Europi ga bas nema previse jer su vremena cekanja i do 3 tjedna i to kaj stigne je minimalno tako da eto nismo jedini :)

• matija1991 said: judi moji kad malo pogledate kak je to zalosno, amerima vec dosadio iphone a mi ga jos ni nemamo xD

Meni je iPhone 4 već dosadio samo čitajući ovu temu... :D

Toliko sam se načitao o njemu, da imam feeling da sam ga već imao i prodao :) Sada je taj iPhone toliko komercijaliziran i toliko pretjerano spomenut, da mi nije neka fora, odnosno, nije mi želja, entuzijazam i ono "nešto" kao kod čekanja prvog iPhone u T-Mobileu.

Nekako mi je sve to izgubilo onu staru čar.

Sada imam feeling kao da kupujem neki SE ili Nokiu kada dođe... Eto, sve ste uništili.. :D :D :D ;)))

• mogu rec da je i meni pala zelja, al ak sam mogo cekat od 7.mj mogu jos malo, iako da smo ga dobili u 7.mj bio bi lud od srece :D

• cekanje u redu radi kupovine (o pozivima na kampiranje da ni ne govorim) mi je presmijesno. Dok ne stgne jb i unlock ne kupujem nista, mozda do tad bude i nekih konkretnijih informacija glede bijelog ajfona..

Trenutno više ne isprobavam android :)
  • al pa neznas koji je soft gore

• Ma bit ce vjer. tj. sigurno 4.1, al ne bi trebali jos dugo biti bez JB odnosno unlocka za 4.1.. :)

Post edited by Kruno_21 at 2010-09-21 12:12:24
  • al jos bolje za nas koji prek oglasa kupujemo, mozda ce bit ti jeftiniji za koje nema Jb kak je bilo sa 3gs oni koji su imali 3.1.3 soft su bili 400 do 500kn jeftiniji od onih koji su imali 3.1.2

• Pejo said: Meni je iPhone 4 već dosadio samo čitajući ovu temu...

Baš zbog toga ću ga i ja vrlo vjerovatno preskočiti i čekati "S" izvedbu :D ili bar dok ne dođe bijeli, ako uopće i dođe

Post edited by therrlu at 2010-09-21 12:43:16
    MBP 13" • IMac 27" • IP4s 32GB WHITE • ATV • NEW IPAD 32GB 4G WHITE
  • matija1991 said: al pa neznas koji je soft gore

Kruno_21 said: Ma bit ce vjer. tj. sigurno 4.1, al ne bi trebali jos dugo biti bez JB odnosno unlocka za 4.1..

biti će 4.0.2

• ma nista ni danas od službenog objavljivanja iP4 na t-mobile.hr :(

• ajde dajte vise s tim j***nim iPhoneom, svi ga cekamo, ne treba sad svako malo sto t-mobile je il nije rekao. i ja ga cekam, jedva cekam da kupim, al ova tema mi je pocela dizat zeludac. bas kao sto je pejo reko, ko da se kupuje neka nokia ili HTC..doci ce, kad dodje, svi ce pogledati cijene i mislim da daljnje diskusije na temu cijena u t-mobileu nisu potrebne.

Jedan potpis.
  • Pejo said: biti će 4.0.2

iskreno nevjerujem da ce doci sa 4.0.2 prije da ce biti vec 4.1 na njemu ubiti skoro pa sam 1000% siguran jer frend mi je jucer dobio svoj primjerak u Svicarskoj koji je narucio prije nekih 3 tjedna i na njemu je bio vec iOS 4.1 bio.

• E da sad mi je palo na pamet, ako i jesu verzije 4.0.2 nekim čudom, bilo bi pametno da pri kupnji kazete da cete sami kuci aktivirati mobitel, jer ako oni aktiviraju mobitel prvo ga rade updejt na 4.1 onda ga aktiviraju:)

• Jaksa said: E da sad mi je palo na pamet, ako i jesu verzije 4.0.2 nekim čudom, bilo bi pametno da pri kupnji kazete da cete sami kuci aktivirati mobitel, jer ako oni aktiviraju mobitel prvo ga rade updejt na 4.1 onda ga aktiviraju:)

a to bi moglo potrajat ako rade na licu mjesta i stvoriti veliku nervozu među kupcima. Već se nekima želudac okreće od ovo teme ;)

| iMac 27" | iPhone 3G | iPhone 4| iPad 2 | Magic Trackpad | Synology DS211j ( 2x2TB )
This discussion has been closed.
← All Discussions